lørdag 2. april 2011

Påskeegg, påskefilm og påskekos!

I dag begynner en ny reklamefilm fra oss å rulle på norske tv-skjermer og såklart gir vi dere som følger oss på bloggen en mulighet til å se den her også. Særlig siden budskapet i filmen er noe å verdt å løpe i butikken for - og ja, det kan lønne seg å være raskt ute.

Ta en titt på reklamefilmen her;Det er nemlig tid for fantastiske påsketilbud - og påskeeggene til 1 kr kommer nok til å rulle ut av butikken raskere enn vi får sagt 'god påske!' Vi har veldig mye annet påskefint til gode priser også vi, så her skal det være noe for enhver smak.

Kanskje du feirer påske ved å kjøpe inn litt ekstra påskegodt, nye påskelys eller bare en liten kylling eller to - eller kanskje du bare har lyst til å snuse inn litt påskestemning for å lade opp til påsken?

Uansett er du hjertelig velkommen inn i våre butikker! 

Tilbudene på påskeeggene gjelder fra i dag, men tilbudene i katalogen under gjelder fra mandag 4. april. Ta en titt på påsketilbudet i katalogen under, så ser du om du blir påskeinspirert!


Fant du noe du likte i katalogen vår? 
Del hva som er din favoritt i kommentarfeltet davel!

Vi ønsker deg en strålende helg! 

5 kommentarer:

 1. http://miesmirakler.blogspot.com/2011/04/treetasjes-kupp.html

  Skriver om et fat fra -nille på bloggen min i dag :) og det er SÅ mye påskefint i butikken nå, gleder meg til jeg kan handle litt til påsken. *♥*

  SvarSlett
 2. hvor gammel må man være for og jobbe i en nillebutikk? er det 15, 16, 17 eller 18 år?

  SvarSlett
 3. HEI:) Tusen takk for bloggehilsen...Bare koselig om dere sprer det glade vindusklut tipset til alle, bruk gjerne bloggen min hvis det kan hjelpe:) SUPRE KLUTER!!!!

  SvarSlett
 4. 15 savori savor god påske

  SvarSlett
 5. Cajun seafood boils are typically served in a communal and casual setting, often on tables covered with butcher paper or trays.

  SvarSlett