mandag 18. april 2011

Rawfood er hett disse dager!

Er du opptatt av å få i deg de rette matvarene, spise sunt og vite hva du får i deg av næringstoffer, vitaminer og mineraler? Har du hørt om superfood, raw food eller slow food? (Klikk på linkene om du vil at Wikipedia skal fortelle deg litt mer om disse begrepene.)

Magasinet Tara har i sitt nummer, nr 4 2011, en større artikkel om rawfood i sin Helsespalte. I den sammenheng gir Tara gir oss 10 på topp innen supermat, som vi anbefaler å ta en titt på.

Bildet er delt gratis fra siden: http://morguefile.com, image url: http://mrg.bz/emWf4

For å få en god oversikt over hva som menes med supermat, tips og råd fra ulike eksperter og for å få lese mer om hva dette innebærer, anbefaler vi at artikkelen i magasinet Tara leses. 

Lure tips kopiert fra magasinet Tara
- hele artikkelen kan du lese på nett ved å klikke på listen over eller ved å klikke her


Vet dere at -nille selger kosttilskuddsprodukter? Vi selger ikke de konkrete produktene det står om i artikkelen, men om du er på utkikk etter produkter som kan gi deg god tilførelse av vitaminer, mineraler og andre viktige næringsstoffer, anbefaler vi at dere tar en nærmere titt på vårt helsekosthjørne neste gang du er i din  -nillebutikk. Vi har en egen serie med kosttilskuddsprodukter som vi får veldig gode tilbakemeldinger av våre kunder på. Kanskje det kan være noe for deg?


Bruker du kosttilskudd sammen med et bevisst kosthold? 
Har du testet våre helseprodukter? 

Vi tar gjerne imot deres tilbakemeldinger! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar