torsdag 28. april 2011

Smakebit på kommende design!

Nå har vi lyst til å dele noen smakebiter fra vårt kommende design med dere!

For å bli inspirert av kommende trender, deltar vi blant annet på PEJ Trendmesse. Dette er en messe som holdes i Danmark og Norge. Her presenteres vi for kommende farger, design og stil. På trendmessene jobber man minst et år frem i tid. Våre designere og produktutviklere jobber derfor i disse dager med trender og produkter for 2011 og 2012.

I samarbeid jobber de seg frem til uttrykk og design ved hjelp av moodboards;


Kan du se noen temaer, farger eller
andre nye elementer ut fra moodboardsene over?


Vi må holde kortene tett til brystet for å ikke gi dere for mye informasjon om de kommende varene, men en liten smakebit må vi kunne vise dere. Bildene under viser litt av hva slags design som kommer på våre servietter i nær fremtid - og da ser dere santidig litt mer konkret av prosessen for hvordan vi jobber oss frem til dette.

Finner du et serviettmotiv du liker her?


For smått? Klikk på bilde for å se det i større format
Ser det spennende ut? 
Ser dere frem til å ta en titt på våre nye varer? 

5 kommentarer:

 1. Dette ser spennende ut. Gleder meg til de nye varene kommer!
  -nille blir bare bedre og bedre :)

  SvarSlett
 2. -nille er inne i en fantastisk utvikling, og dette ser riktig lovende ut :) Gleder meg til å se produktene komme i butikkene i tiden fremover *♥*

  SvarSlett
 3. Dette så veldig spennende ut! Likte spesielt det grå med reinsdyret på - kan bli fint til høstens dekkede bord, eller til jul som et alternativ til det tradisjonelle røde..?
  Spennende blir det uansett, jeg gleder meg!

  Camilla

  SvarSlett
 4. Det er for oss sååå hyggelig å se at dere liker utviklingen vi har i disse dager. Det skal bli spennende for oss også og vi gleder oss stort til å endelig se de ferdige resultatene og varene i butikkene våre.
  Dere følgere og deres kommentarer settes veldig pris på.

  SvarSlett