fredag 27. mai 2011

Blomstrete kopper og blogganbefaling

Vi la nylig ut et bilde av et sommerservise som er i butikken våre nå - og i dag kom vi over en blogger som har jaktet på, og sikret seg!, koppene fra dette servise. Veldig hyggelig at folk blir så entusiastiske og går fra butikk til butikk for å sikre seg det riktige antallet av disse koppene. Og fullt forståelig, synes vi, for vi har jo sett hvor fint et sommerbord kan bli med disse koppene!

Ta en titt på koppene og brikkene til
Divamamma og Villa Tryllestøv

Klikk på koppene over for å komme rett til innlegget hennes om koppene
Klikk på bloggheaderen hennes for å komme inn på hennes blogg


Kanskje vi er så heldige at vi får se et sommerbord Divamamma har dekket med disse koppene også etterhvert? Vi følger i hvert fall den fine bloggen videre og anbefaler alle andre å ta en titt innom også!

Vi liker å bli tipset om nye bloggere vi bør ta en titt på. 
Har du en blogg å tipse oss om? 
(det er lov å tipse om sin egen blogg)


Vi ønsker dere alle en strålende helg!9 kommentarer:

 1. westrum95.blogg.no

  SvarSlett
 2. Heia dere på Nille:)
  Tusen takk for koselig kommentar på min blogg.
  Det var morsomt å høre fra dere.

  Ja dere må gjerne låne bildene av boksen fra bloggen min og legge link til bloggen min- bare hyggelig.

  Skal legge meg til som følger hos dere.Så får jeg kanskje med meg røverkjøpene hos dere fremover.

  PS. Mener bloggen emmeline.blogspot.com hadde tips til sine lesere om noen fantastiske tuer kjøpt hos dere. Ta en titt- hun er verdt et besøk.

  Hjertelig hilsen Vera-mammaen i Vilmershus

  SvarSlett
 3. Så koselig! Tusen takk for en kjempe fin anbefaling av min blogg. Klart dere skal få se et sommerbord når den tid kommer. Idag fikk jeg også sikret meg det flotte etasjefatet i samme stil :-)

  SvarSlett
 4. Så gøy får divamamma:)

  Herlig service:)

  Ha en fin ny uke:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 5. Nydelig servise!
  Finnes det i lyseblå også?

  SvarSlett
 6. Oppdaget bloggen deres via divamamma.
  Moro at dere har blogg da..
  Legger meg til som følger jeg.
  De koppene var jo bare helt skjønne.
  Ha en fin kveld.
  Klem Hilde.
  Noe feil med google kontoen så jeg får ikke lagt inn kommentaren via den. Måtte velge anonym
  min blogg er. mittlykkehjem.blogspot.com

  SvarSlett
 7. Jeg har virkelig fått øynene opp for Nille det siste året, herlighet så mye fint dere har! Jeg var innom i dag og kjøpte kopper i samme serien, men de var mer sjokoladekopper i fasongen tror jeg. Så at dere har fått inn masse fine kurver også, pluss et stettefat som vil passe perfekt til muffins og småkaker^^ Var liksom ferdig med månedens shopping jeg da, men jeg er svak for vakre ting!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for fine hilsen på bloggen min, veldig fint gjort av dere....Vi fyller opp glasskrukkene fra Nille og koser oss det beste vi kan!

  SvarSlett
 9. Får dokke inn dette serviset flere ganger? Skulle så gjerne hatt litt mer av det! Nydelig er det!

  SvarSlett