onsdag 11. mai 2011

Ny feriekatalog; Vinne din drømmereise

Sommer og tilhørende sommerferie er ikke veldig langt unna og noen av dere bestilte kanskje billetter til en fin sommerferie mens vinteren var på det kaldeste? Mange av oss har vært heldige og fått kjenne på en smakebit av sol, varme og uteliv i noen uker allerede, men få ting er så hyggelig som en god ferie og en god reise, så nå lurer vi;

Er du en av de som gleder deg til å kunne pakke kofferten
og legge på tur ut i verden til sommeren?

Vi har i vår siste katalog laget en eget reisespesial - en fin ferie- og reiseguide som forhåpentligvis kan gi deg noen gode tips og spare deg litt tid og frustrasjon i forhold til å huske på alt som skal med, alt man må få ordnet med i forkant og alt man må vurdere.

Vi har spekket den full med det du trenger av produkter til feiren, både for å få det enklere og rimeligere. I tillegg til dette får du smarte huskelister, lure tips - om hva du trenger før, under og etter reisen. Enten du skal reise i Norge, utlandet eller kanskje til og med være hjemme, så håper vi du finner nyttig informasjon for i katalogen vår.

Del gjerne ditt beste ferietips i kommentarfeltet under!

Klikk på bildet for å lese katalogen
eller gå til nærmeste -nille for å lese papirutgaven

Og om økonomien ikke tilsier at det blir ferie på deg i år....?

I samarbeid med Ticket.no kan -nille nå være med på å gjøre ferien din billigere - eller sørge for at du har råd til ferie i år likevel! På den siste siden i Feriekatalogen finner du en kupong du kan levere inn til din nærmeste -nillebutikk og dermed være med i trekningen av to reisegavekort til kr 10 000,- per stykk. Det eneste du altså trenger gjøre er å fylle inn slippen, levere den inn - og så er du med i trekningen! Høres ikke det spennende ut? 

 Har dere planlagt ferie allerede? 
Hvor går reisen?


3 kommentarer:

 1. Når jeg virkelig skal ha FERIE går turen til Amadores på Gran Canaria <3 Funnet et skikkelig luksushotel..... Gloria Royal Hotel Amadores! Masse aktiviteter som alle kan være med på om de selv ønsker.... Flotte turområder, og alltid SOL ;0) Sommerferien tilbringes på hytta i Gulen!

  SvarSlett
 2. Så heldig du er, som har funnet ditt sted. Et sted du kan komme tilbake til - og føle som ditt sted. Og i tillegg kunne nyte deilig dager i Norge i Gulen på sommeren. Vi snakker om det beste av to verdener. Fantastisk.
  Ha en strålende uke og forsommer :D

  SvarSlett
 3. Veldig kjekt at dere har en del reiseeffekter og at dere har laget dette "tipsheftet"! Var innom dere og fikk tak i litt "kjekt å ha" til vår sydentur som er like om hjørnet. :)

  Junior på 9 år og jeg reiser til Tyrkia om ikke lenge. Hans første "langtur", - så vi er veldig spente.

  :)

  SvarSlett