onsdag 25. mai 2011

Sommersjarm

Noe av det vi liker aller beste med årstiden vi går i møte, er muligheten til å flytte mest mulig av livet vårt utendørs.

Vi elsker dager hvor vi kan dekke bord med vårt favorittservise med tilhørende bestikk. Koppene og glassene fylt med noe kaldt eller varmt. Etter en hagevandring tidligere på dagen fant vi de aller fineste blomstene. De som dufter sterkt, godt og som er med på å gjøre vårt deilige sommerbord helt perfekt. Bålpanna ble tent tidlig, slik at alt er klart til gjestene våre kommer.I tillegg til hageselskap liker vi dager hvor vi samles på stranden, i parker eller i skog og mark. Ta med barn, venner og familie - gjøre alt veldig enkelt og la fellesskapet stå i høysetet. Alle med hver sin piknikkurv fylt med det man liker aller best. Litt godt drikke, fingermat og ferskt brød - enkelt og veldig godt.

Et av de beste sommertegnene vi ser, er lekende, smilende og energiske barn som er ute så lenge de får lov og omtrent ikke vil inn for å legge hodet på puta. De har kanskje funnet frem sine favorittsommerleker - de hopper strikk, kaster ball, leker med vannspredere og spiller utespill, men ofte trenger de ikke mange leker heller for å finne på ting å gjøre. Utforsking i egen hage, se på biller og krypdyr eller plukke blomster til mamma - noen av favorittaktivitetene til mange barn, tør vi påstå. Og - når vi først får inn barna og de sovner straks hodet treffer puta, så sover de herlig tungt og godt - etter lange dager i sol, frisk luft og med fine lekekamerater.Vi er klare og skal nyte denne deilige årstiden til det fulle
og håper det gjelder DEG også!

Bildene i dette innlegget er miljøbilder vi har brukt i vår siste sommerkatalog, om om du ønsker å se hele katalogen, kan du klikke på bildet under så får du katalogen med mulighet til å bla i den.Kanskje finner du noen tips til hvordan du kan dekke et enkelt og dekorativt sommerbord? Ser hva du kan ta med deg i en piknikkurv? Eller ser noe fine ting til barna som kan bli årets sommerfavoritt? Uansett;

Vi håper du nyter dagene og lar deg inspirere! 

Vi vil gjerne vite;
Hva gleder DU deg mest til med sesongen vi går i møte?


5 kommentarer:

 1. Jeg gleder meg masse til lange dager i sol og varme sammen med venner og familie! Grilling, bading, soling og bare kose meg!:) Jeg gleder meg også til å friske opp stua mi med lys og sommerfugl-pynt fra Nille;) Bilder kommer på bloggen når alt er på plass;)

  SvarSlett
 2. Jeg vil være med i det hageselskapet! ♥

  SvarSlett
 3. Hei! Tusen takk for det. Dere må gjerne låne bilder hvis dere ønsker det. Det er bare hyggelig :-) visste ikke dere hadde en blogg, så her kommer jeg inn flere ganger ja.

  SvarSlett
 4. Jeg gleder meg til flytting! :D:D Og jeg har vært på Nille mange ganger alt for å kjøpe inn litt ny pynt til det nye huset :)

  SvarSlett
 5. Hei! Tusen takk for det. Dere må gjerne låne bilder hvis dere ønsker det. Det er bare hyggelig :-) visste ikke dere hadde en blogg, så her kommer jeg inn flere ganger ja. pandora necklace canada , pandora necklace australia ,

  SvarSlett