lørdag 7. mai 2011

Tid for vårrengjøring - vi ønsker oss DITT beste tips!

Våren er endelig her etter en lang og kald vinter, vi kjenner energien flomme og regner med dette ikke bare gjelder oss! Vi er nok mange som så smått har begynt å finne frem hagemøbler, ordne i bed og gjøre klart til en forhåpentligvis lang og deilig utesesong i godt og varmt vær. Å se lyset fromme inn gjennom vinduene gjør virkelig noe med energinivået vårt!
Energien bobler ikke bare for utendørsjobbing, for mange av oss føler også for liten opprydning og rengjøring innendørs. En god, gammeldags vårrengjøring, kanskje? Her sorteres vinterklær vekk i store plastbakker, papirbunker ryddes opp i, vinduer vaskes og skuffer og skap tømmes for sortering og vasking. Det er noe med å starte denne deilige sesongen med en deilig lukt av grønnsåpe og oversikt over hva som er hvor! Finnes det noe bedre enn å pakke vinteren langt bort, innerst i boden?Vi nevnte i forrige innlegg at vi i disse dager har en ny inspirasjonskatalog ute. Fokusen i katalogen denne gangen er rengjøring og inkluderer en rekke smarte og lure tips om vask- og rengjøring. Vi ønsker nå å samle sammen enda flere gode tips - og håper DU har lyst til å dele ditt beste rengjøringstips med oss; 

 • Er det en klut du oppnår helt vidunderlige resultater med?
 • Har du oppdaget en spesielt lur, alternativ bruk av et vaskemiddel?
 • Har du tips for å komme til på vanskelige steder?
 • Hvordan holder du glassbordet fritt for merker fra små barnefingre?
 • Hvordan rengjør du sofaen din, den som ikke kan vaskes eller renses?
 • Hva bruker du på stoffer, skinn, tregulv, tapet, parkett, glass?
 • ...ja, her kan vi fortsette i det uendelige!

Vi vil vite den hele og fulle sannhet fra nettopp deg -
deler du din rengjøringsinspirasjon og dine rengjøringstips?

Vi mottar stadig tilbakemeldinger fra svært fornøyde kunder som har prøvd vår egenproduserte  vaskeprodukter i Proff-serien. Dette synes vi naturligvis er veldig gøy, men denne gangen ønsker vi oss alle mulige tips - ikke kun knyttet til bruk av våre produkter eller kanskje produkter i det hele tatt. Her er vi fullstendig fordomsfrie og ønsker å samle en utømmelig liste av gode tips.Vi lager et nytt blogginnlegg hvor vi tar for oss de aller beste tipsene dere gir oss, slik at vi får spredd det glade rengjøringsbudskap til alle som følger oss! Om du tipser oss via et eget blogginnlegg, så husk å legg igjen en kommentar i dette kommentarfeltet, men vi mottar gjerne tips på alle mulige måter; på vår facebookside, på twitter eller om tekstkommentar på dette bloggeinnlegget. Alle muligheter er åpne - vi håper du vil dele dine tips!

Hva er ditt aller beste tips for rengjøring av ditt hus og hjem?


4 kommentarer:

 1. Ha litt skyllemiddel i vannet når du tørker støv (om du ikke bruker støvmopp;)), da blir overflaten lett antistatisk, og trekker ikke til seg støv like fort:)

  SvarSlett
 2. Takk for supert tips. Vi har lånt tipset ditt og oppdatert vår Facebookside med nettopp ditt tips!
  Ha en fin fin uke!

  SvarSlett
 3. Jeg vasker vinduene ute med hageslangen og zalo. Spruter med hageslangen på vinduet og så en sprut zalo på vannspruten.... vinduene blir supre! :)

  SvarSlett
 4. Heisann, flott blogg :) Jeg har laget min liste som heter: Ryddig på en time :)

  http://diyredesign.blogspot.com/2011/03/ryddig-pa-en-time.html

  SvarSlett