fredag 20. mai 2011

Vi vil ha - vi vil ha solbriller NÅ!

Vi kunne ikke dy oss og måtte sitere, med lett omgjøring, Lars Vaulars store sommerhit fra 2009 "Solbriller på" i tittelen på dette innlegget. Det er vel ikke bare vi som tar oss i å nynne på dette refrenget hver gang noen nevner ordet 'solbriller'?

Sjekk forøvrig Lars Vaular sin blogg - gøy å følge med på hva denne talentfulle bergenseren får til.Om kun kort tid nå slipper -nille årets nye briller i våre butikker. Vi vet hvor viktig det er at brillene tilfredstiller krav og er godkjent for å begrense farlig stråling, så derfor har vi testet våre briller hos Statens Strålevern. Og gledelig nyhet for alle som ønsker rimelige, men effektive solbriller; Solbrillene våre får topp resultater sammenliknet med merkesolbriller. Sånt liker vi!

Visste du at alle våre solbriller stopper 99,99% av UV-strålingen?

Med den rimelige prisen vi har på våre briller, gir våre kunder tilbakemelding om at det er fint å kunne sikre seg flere par. For å matche ulike sommerantrekk kanskje? Solbrillene koster fra kr 49,50.

Når du skal sikre deg årets solbriller; 
Er pris, effekt eller merke viktigst?  


Hvilken av solbrillene vi viste i dette innlegget er DIN favoritt?


3 kommentarer:

 1. Disse solbrillene er perfekte for aktive mennesker - koster nesten ikke noe (om noen setter seg på de i parken kan det være kjekt). Med andre ord verdens beste festivalbriller!! Eller som min nydelige niese sier "eg hasje rå til å ha andre briller enn nillebriller - for e mister de hele tiden"

  -masse freshe farger og design har de også - jeg er nillesolbrilletilhenger !

  SvarSlett
 2. Helt supert med billig brille alternativer, da de skikkelig dyre koster blod og litt til...
  Min favoritt av disse var de første, sort går til alt!! :)
  Kult med freshe farger også, kan matche en frisk og fin sommeroutfit! :)

  Camilla.

  SvarSlett
 3. Pris og utsjånad er det viktigaste når eg skal velge solbriller :-)

  SvarSlett