torsdag 2. juni 2011

Den er i boks!

Vi digger bokser! De er perfekte alene, som de er, som pynt. I tillegg kan de skjule hverdagens mange skatter. En boks til den beste kaffen, de mest smakfulle kakene, en god te, koselige brev og tegninger fra barna eller kanskje litt godis som skal få ligge der helt frem til lørdag...?

Det er mange av oss som samler på bokser, og en blogger vi vil vise frem, er Vilmers Hus. Hennes kombinasjonen av bokser i forskjellige former og farger, i et fantastisk fint hus, synes vi er helt perfekt. Hovedfargen i huset er hvit, og så krydres dette opp med bokser, kopper, kjeler, blomster og andre fargerike interiørdetaljer. Enkelt - og svært effektivt, for skulle man gå lei, så bytter man ut noe av tilbehøret. At bokser er dekorativt er i hvert fall ikke vi i tvil om! Bare se her;

"Jippi - en ny boks i samlingen"


Blir dere også nysgjerrige
på hva alle boksene hennes inneholder?

For oss er det spesielt gøy at de runde, hvit/rosa-rutete boksene Vilmers Hus presenterer i blogginlegget "Rosa ruter på boks" er kjøpt på -nille. Vi ser at mange av våre venner på facebook og i bloggverden liker disse godt og de fyker ut av butikkene våre nesten raskere enn vi klarer å fylle opp.

Har du sikret deg noen av disse boksene?


Har du en stor samledille?
Fortell, davel!

Vi ønsker dere alle en strålende torsdag!

Klikk på bildene i innlegget om du vil gå inn til blogginnlegget til Vilmers Hus.  


1 kommentar:

  1. Supersøt boks, så den sist jeg var innom og var lett å bli fristet gitt! :)

    Camilla :D

    SvarSlett