mandag 6. juni 2011

En smakebit på høstens serviettkolleksjon!

Vi er godt ut i juni og klare for sommer og late dager etterhvert, men aller først ønsker vi å gi dere en førpremiere på hva dere kan vente dere på serviettfronten høsten 2011. Våre dyktige og kreative innkjøpere og produktdesignere har plukket med seg flotte nyheter og impulser med seg fra ulike trendmesser og har gitt seg i kast med å skape et designuttrykk de tror dere -nillekunder vil like. Den lille sniktitten vi nå tilbyr dere, er i form av servietter.  Stikkordet er roser og fargehint av beige, lilla og hvit.
 Vi er jevnlig på ulike trendseminar for å finne inspirasjon og trendtips (her er blogginnlegget fra et annet trendseminar vi har vært på), og nå sist var vi på jakt etter impulser for vår egenproduksjon til høst- og vinterkolleksjon for 2012/2013. En av inspirasjonskildene vi ser til, er den berømte trendforskeren Li Edelkoort. Hennes utrolig evne til å formidle kreative nyheter, trender og tendenser gir oss en morsom og inspirerende input for design av vårt kommende varesortiment.

Om du også er interresert i følge med på hva som skjer på trend- og inspirasjonsfronten, er det absolutt verdt å følge med på Li Edelkoorts hjemmesider.
Hva dere syns om noe av høstens kommende 
serviettkolleksjon?


 Hvilken blogg eller nettside er din største inspirasjonskilde? 2 kommentarer:

 1. Heisann! Så flotte servietter.

  Vet ikke om jeg svarte her inne, jeg svarte på min egen blogg ang. lån av bilder fra vår bursdagsfeiring der vi brukte asjetter og glass fra Nille. Det er selvfølgelig helt i orden! :)

  Ha en god uke!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Ja kjempefine... selv om jeg ikke vil tenke på høsten nå ;)
  Driver å laster opp bilder til innlegg nå og der er det noe dere kanskje kjenner igjen ;) Helt forelsket i det dere vil kjenne igjen ;)

  Klem Anette

  SvarSlett