onsdag 29. juni 2011

Franske landstil fenger!

Den franske landstil er en stil mange er glad i - også mange av oss i -nille! Vi hr nå også tatt inn noen slike produkter i våre -nillebutikker, og det er gøy å se de fly ut av butikkene igjen! Lærer oss til å bestille inn flere i neste omgang...

I starten av forrige uke viste vi frem en boks/kasse med kritttavle på siden i innlegget Landlig og rustikk, en populær stil her på bloggen - og kort tid etter kom vi over Jattes blogginnlegg om et -nille kupp hun hadde gjort.

KLIKK på bildet for å komme til innlegget på jattes.com.

Da vi så innlegget måtte vi også inn å se på kommentarene - og det var ikke måte på hvor mange positive tilbakemeldinger både hun og vi fikk. Naturligvis veldig gøy for oss å se og vi måtte inn og legge igjen et svar til disse hyggelige folkene - og ikke minst; vi måtte dele dette med de flinke innkjøperne til -nille og til alle de som står i butikkene våre. Det ble tatt imot med ydmyke og svært takknemlige ord - så tusen takk for at dere sier så mye fint om -nille og produktene våre!

Dette gjorde av vi bestemte oss for å gi dere blogganbefalinger av andre bloggere som har den landlige stilen og som har har valgt landliginspirerte interiørprodukter kjøpt i våre butikker.

Landlig stil kan kombineres med det nye og røffe også. Vi har veldig sansen skåler, fat og boller i glass. Godteskåler i klart glass med lokk liker vi veldig godt. Bloggen Kalas mystiske hjørne har en slik skål fylt med deilige seigmen på et pallebord med glassplate. Veldig effektfullt og man fylle den med produkter med akkurat den fargen man vil. En kul miks av gammel- og ny stil.

Bildet er lånt av Kalas mystiske hjørne


Bloggen Romantikk-takk har en vakker krukke, og med sitt lysegrå og slitte preg med en påtrykt rose på, sklir denne rett inn i den franske- og landlige stilen. Ta en titt på innlegget her - og bli inspirert du også!


Bildet er lånt fra Romantikk.takk

En ny/gammel miks som også vi falt for var i bloggen til Cissemosse. Her er det blandet gammelt, arvegods og servise fra oss i en herlig miks. Mange liker godt å blande gammelt og nytt - og vi er helt klart med i den gjengen! Bare se hvor fint det blir;

Bildet er lånt av Cissemosse

Det trenger ikke være så veldig avansert for å få en liten følelse av den franske stilen. Denne søte bøtta med innpregede roser passer perfekt på en slitt og værbitt stol i landlig stil. Med en søt liten blomst i blir det super dekorasjon.

Bildet er lånt fra bloggen Sivs hus
Ta turen innom disse bloggene - ikke bare for innleggene vi har linket til over, men fordi de til stadighet viser frem fine ting og inspirerer til fornyelse. Det er ikke alltid man må handle inn noe nytt, kanskje heller flytte litt om på noe man allerede har?

Vi henter mye inspirasjon og nye ideer i bloggverden og synes det er veldig spennende å følge med på hva dere andre der ute gjør. Har du noen favorittblogger du følger, så tips oss gjerne i kommentarfeltet!

Liker du denne landlige, franske stilen? 


4 kommentarer:

 1. mange fine bilder fra flotte blogger her ja! :)

  SvarSlett
 2. Så mass fint.Tror jeg må ta meg en tur innom Nille en dag :-)

  Klem Fra Eva Helen

  SvarSlett
 3. Hei :)
  TUSEN TAKK for hyggelig hilsen på bloggen min! Ja, jeg finner stadig fine ting hos dere på Nille, og de sommerfuglproduktene er helt perfekte syns jeg. Har også kjøpt rosa og hvite bøtter som vises på bildet over her og søte bøtteaskebegere som jeg er kjempefornøyd med :)
  Gøy dere titter innom bloggere, er masse inspirasjon å hente ja.
  God sommer! Klem

  SvarSlett