torsdag 23. juni 2011

Landlig og rustikk, en populær stil!

Vi ser at mange av våre følgere liker den rustikke stilen. Møbler og interiør i en landlig- og naturlig stil er i vinden som aldri før. Dette er tidløst og mange liker møbler som gir inntrykk av å ha levd et helt liv.
I disse dager har vi den nye katalogen vår, Endelig Sommerferie!, ute i butikk og på våre nettsider. I den katalogen har vi dedikert en helside til produkter i den litt rustikke og landlige stilen, så nå er vi veldig spent på å høre hva dere synes!

Liker du den landlige og rustikke stilen?
 

Her er det mange ting vi falt for selv -
spennende ideer og mange flerbruksmuligheter dukket opp i hodet!

Se foreksempel på bladkurvstativet. Den er perfekt til blader og aviser, men hva med muligheten til å ha tepper der til kjølige kvelder? Eller; hva med å ha stativet til håndklær i til sommergjestene? Vi ser for oss at dette produktet kan dere bruke både på badet, på gjesterommet, ja til og med ute - side om side med hagemøblene. 

Tavlen med knagger på siden er smart til nøkkeloppbevaring, samtidig som man får notert ned viktige beskjeder på tavlen. Ingen unnskyldning for at man glemmer viktige ting nå!
Ved å klikke på de store bildene kommer du rett til tilbudsbrosjyren!
Kassen som hortensiaen står i, er fin i seg selv - men finnes det noe finere å ha nyplantede og spirende blomster i, enn en litt rustikk kasse? Her kan du til og med skrive hva du har i kassen - kjekt om man ikke alltid klarer å huske hva de ulike frøene man har sådd skal bli for noe. Denne kassen er naturligvis også veldig praktisk og fin å ha på barnerommene - ungene kan selv få tegne eller skrive hva de ulike kassene skal romme. Vi tipper ryddingen går som en lek om de får være med å lage systemet selv!

Flettekurvene passer perfekt både på badet - for eksempel til nyvaskede, rullede håndklær, eller til å ha på kontoret til dagens post, viktig brev eller nyttige kontorrekvisitaer. Her er mulighetene mange - kanskje du ser noen muligheter her som ikke vi ser? Del gjerne med oss i kommentarfeltet!

Hva slags interiørstil liker du best? 
Del gjerne dine interiørinspirasjon med oss!


4 kommentarer:

 1. Den nye serien dere har kommet med der råfin!
  Kjøpte en kasse her om dagen, kan sees på bloggen min under innlegget "Nille-Kupp"

  Ha en fin st.hans aften,
  KLEM Jatte♥

  SvarSlett
 2. Knallfin den nye serien!!! :) Veeeldig i min stil, - jeg er veldig glad i grått.

  Jeg kjøpte meg like godt TO sånne tavler med kroker på. Den ene henger nå veldig lagelig til ved kjøkkenbordet vårt så vi har kontroll på våre nøkler og ting vi må huske på ;)

  Skulle gjerne hatt det stativet i tillegg til det andre jeg har kjøpt hos dere (he-he).

  SvarSlett
 3. Utrolig lekre de produktene på bildet øverst :)

  SvarSlett