onsdag 1. juni 2011

Pimp My Flower

Overskriften vår er fritt inspirert av MTVs Pimp My Ride, for nå har vi blitt tipset om en kunstblomst kjøpt hos oss, for deretter å ha blitt pimpet til noe enda finere! På bloggen til Draumreise fant vi dette; hun har brukt en stoffblomst fra oss som utgangspunkt og pyntet den opp til nye høyder. Vi er imponert!

Før-bildet: 
En fin blomst fra -nille

Etter-bildet:
En glitrende, vakker blomst!
Klikk på bildene for å komme rett til bloggen til Draumreise for å lese hvordan dette ble gjortVi likte denne oppgraderingen veldig og synes den satt absolutt vakker final-touch på en blomst som i utgangspunktet var fin, men enkel.

Hva syns dere?

 Har du pimpet opp noen av våre varer? 
Send oss dine beste tips!Til slutt, et godt gammel kjerringråd - relatert til fine silke-/tekstilblomster;
Er du en av de som klør deg litt ekstra i hodet når du skal rengjøre kunstblomstene? Mulighetene er mange og noen bruker en klut fuktet med vann og eller en støvkost. Ja, til og med støvsugeren gjør nytten har vi fått tilbakemeldinger om.

Men; En av våre medarbeidere på -nille Polarsenteret, Tromsø, ga oss følgende gode tips;
Putt kunstblomsten i en pose tilsatt ca en desiliter vanlig finkornet matsalt - og rist godt. Saltet vil fjerne mesteparten av støvet som har samlet seg på blomsten. Når du har gjort dette, tar du blomsten ut av posten og rister av overflødig salt. Vår medarbeider prøvde ut dette, og sier hun endte med å gå løs på rensingen av samtlige kunstblomster hun hadde.

Lykke til!

3 kommentarer: