fredag 10. juni 2011

Vi feirer fødselsdag!

Fødselsdag er blant årets største dag for barn i alle aldre. Den store dagen er fylt med forventning og spenning. Gleden av å ha gode venner rundt bordet, spise deilige, nybakte kaker og nyte ekstra godt drikke - og enda har vi ikke nevnt til presangene...

Fødelsdag er en gledens dag!

For oss foreldre, betyr denne dagen forberedelse og planlegging. Mange av oss overlater lite til tilfeldighetene ved slike anledninger og noen bruker lang tid på å tenke på hva temaet skla være på bursdagen i år; Prinsessebursdag, fotballbursdag, superheltbursdag - eller rett og slett pysjamasfødselsdag? Mulighetene er uendelige!

Bildet er lånt fra bloggen Jordbærpiken

Mulighetene er mange, det er bare å finne sin favoritt! Kjøpe inn det som trengs, eller kan du kanskje gjenbruke noe du allerede har? Noe av sjarmen er å kose seg med med å dekke bord, brette servietter, fylle opp matchende goderi - ja, selv girlanderen danderes perfekt på bordet. Duker, kopper og glass skal matche og stå på linje. På denne dagen skal virkelig alt være perfekt - i hvert fall til gjestene kommer...

Bildet er lånt fra bloggen TInteriør

Bordet er ofte kort tid etter gjestene har ankommet, fullt av kakesmuler, veltede saftglass og kakepynten er strødd litt her og der - et tegn på at alt er slikt det skal være i en barnebursdag! Hvordan vi får bort kakeflekken på den nye skjorta eller kjolen, bekymrer vi oss for først etter at den store dagen er vel overstått og bursdagsbarnet sover søtt i sengen sin. 

Vi synes det er utrolig gøy at så mange av dere der ute finner mye bordpynt, servise, pynt, godteri og annet stæsj til bursdag til store og små barn hos -nille! Det gleder stolte -nillehjerter å tenke på at våre varer kan være med på å skape akkurat den perfekte bursdagen for små, glade, håpefulle over alt!


Alle bildene i dette innlegget er lånt fra fine blogger som har delt tips om hvordan dekke fine bursdagsbord, og som har brukt noen av våre produkter til denne pyntingen. Vi anbefaler dere alle å ta en titt innom disse bloggene, for her står inspirasjonen i kø - og ikke bare til bursdagsbordpynting, men til mye annet også! Klikke på bildene for å komme rett til bloggene!


Har du brukt -nilleprodukter til en bursdagsfest?

Del gjerne med oss i kommentarfeltet, link til blogginnlegg ditt
eller last opp bilde ditt rett på vår facebookvegg

Vi vil GJERNE se!2 kommentarer:

  1. Flott pyntet bursdagsbord til jente og gutt

    Klem Fra Eva Helen

    SvarSlett
  2. Jeg kjøper stort sett alltid det meste av bordpynten hos Nille - særlig servietter... Men jeg kjøper ofte ikke sånn typisk bordpynt, men andre ting jeg kan bruke..... Praktisk med en butikk som ikke er så dyr, når man bytter bordpynt og tema for hver gang!!

    SvarSlett