onsdag 13. juli 2011

Fengende radio!

Vi følger en god del blogger - og har nå oppdaget at stadig flere liker vår hendige radio.

Vi har behov for å ha med oss noe som tar lite plass og har grei lyd. Vi ønsker noe hendig å ha med for å høre musikk på på stranden, på piknik eller rett og slett for å få med seg morgennyhetene mens man steller seg på badet. Kjenner du deg igjen?


Vi har kommet over en blogger som elsker musikk på kjøkkenet mens hun lager mat, en blogger kjøper den blant annet fordi den kan kobles opp mot iPod og iPad - og flere bloggere som synes de er så kjekke og rimelige, at de kjøper intet mindre enn tre radioer. En til soverommet, en til kjøkkenet og en på badet kanskje? Eller hva med å la barna få mulighet til å styre sitt soundtrack for dagen på sitt eget barnerom? Eller å få musikk i garasjen og på vaskerommet? Mange mener at musikk er et viktig element til både hverdag og fest, og med flere ulike farger, kul design (om vi kan si det selv?), og et lite format, så skjønner vi godt dere som kjøper flere. Vi gjør det jo selv!


Vi digger disse - og ser at stadig flere av dere gjør det samme!
Den rimelige prisen på 69 kr er det vel heller ikke noe å si i på?

Synes du musikk gir en ekstra piff på både hverdag og fest? 

Del gjerne sommernes musikktips i kommentarfeltet vårt, så kan vi spre musikkinspirasjon til alle sammen! Mens dere deler tips, skal jeg "intervjue" noen -nilleansatte og høre med de hva deres sommermusikktips er - og så oppdatere dette innlegget med deres tips! 

Høres det ut som en god plan? 

La musikken spille - og god sommertirsdag alle sammen!


3 kommentarer:

 1. Og-så kule farger!Jeg har akkurat lagt opp til pulsvanter i limefargen på strikkemaskina og er ferdig med små votter i samme -nillefarge!Morsomt!Synnøvehilsen

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så fine :) Hvilke farger finnes de i?? Vært på Nille i dag og shoppa litt ;)

  Klem Anette

  SvarSlett
 3. After talking with the teacher for a while, I was able to be at my best, with the help of write care plan it is much easier to study, because any, absolutely any written work is done for you, and even at an affordable price

  SvarSlett