fredag 15. juli 2011

Første delvinneren er kåret i skolesekktestingen!

Vi har en kampanje gående hvor 40 bloggere har fått og gitt videre 40 skolesekker fra -nille til barn i alderen 1. - 3. klasse på barneskolen. Disse sekkene testes i hverdagslivet, på ferie og i alle mulige ulike situasjoner, og deretter blogges disse erfaringene og tilbakemeldingene. Disse tilbakemeldingene gir oss verdifulle tips og råd om hva vi kan gjøre anderledes når vi skal lage skolesekker neste år - og ikke minst; det er veldig hyggelig lesning for et stort team av -nillemennesker som har jobbet hardt og lenge med å lage en rimelig, god og fin skolesekk til disse barna!

Bloggerne og testerne kan velges av en jury i -nille til å bli delvinner (vi skal kåre 3 delvinnere i løpet av kampanjeperioden, og disse får besøke sin nærmeste -nillebutikk og fylle sekken med skolestartprodukter!), og én heldig vinner får et gavekort på 3000 kr på H&M!

Og nå er det tid for å avsløre hvilken blogg -nillejuryen kåret til den første av de tre delvinnerene;Denne tøffe prøvekaninen kan ta med seg mammaen sin etter skolesekkampanje er ferdig (vi gir nærmere beskjed), og fylle sekken med skolestartprodukter etter egen smak! Vi håper du finner mye du liker og vil ha! Bloggen ble valgt ut med stikkord som; kreativ familie med humor, gjort seg flid med bildene, mange og fine bilder, grundig testing, ærlige og konstruktive tilbakemeldinger, og til slutt; en modig, kul prøvekanin som fortjener en sekk full av skolestartstæsj!


Vi gratulerer!Og husk;
Dere finner alle blogginnleggene fra testerne på fanen øverst her; 40 bloggere tester -nilles skolesekker!
Og på facebooksiden for denne kampanjen, kan dere dele blogginnleggene med vennene deres eller finne lure ting å tenke på når dere skal velge skolesekk til den unge, håpefulle.
3 kommentarer:

  1. Gratuleeerer så mye til den supersøte prøvekaninen!! :))

    SvarSlett
  2. Tusen takk :) Kjempemoro!! Kaninen ble veldig fornøyd!! :)

    SvarSlett
  3. gratulere til verdens søteste prøvekanin!

    SvarSlett