lørdag 2. juli 2011

-nille søker 40 bloggere til testing av nytt produkt!

-nille ønsker å være best på skolestart både i forhold til utvalg, kvalitet og pris. Skolestartkatalogen kommer i starten av august og bugner av knallfine tilbud, så det er bare å glede seg!

Men - allerede nå vil dele med dere en ekte -nillenyhet;


Vi lanserer skolesekk for barn i 1. til 3. klasse!Vi i -nille er veldig stolte av sekkene våre og føler oss sikre på at vi har designet og produsert et kvalitetsprodukt helt på høyden med det som finnes av skolesekker på markedet allerede, også de som finnes til en betydelig høyere pris. Men; en ting er at vi føler oss sikre på denne kvaliteten. Noe som er mye viktigere for oss er naturligvis hva dere synes! Vi ønsker derfor at skolesekken vår skal gjennomgå grundig testing. Ikke av de som vanligvis får teste nye produkter, som presse og ulike magasiner, men av dere; mennesker som virkelig bruker produktene og som derfor kan gi oss en mye bedre og mer verdifull tilbakemelding. Våre bloggvenner!

Vi trenger derfor 40 skolesekktestere!

40 bloggere - enten med barn i 1. - 3. klasse fra høsten av selv, eller som kjenner barn i riktig aldersgruppe. Nær familie, fra vennegjengen eller på andre måter? Så lenge barnet vil få og teste sekken, foreldrene synes det er okay og du vil blogge om det, så er det okay for oss! Det er ikke viktig for oss hva slags blogg du har - her kan alle bloggere melde seg på!


Opplegget blir som følger; 
 • Vi ønsker at 20 gutter og 20 jenter tester sekkene
  - jevn kjønnsfordeling blant barna, ikke viktig hvordan kjønnsfordeling blir blant bloggerne
 • Barna som skal bruke sekken går i 1. - 3. klasse fra høsten av
  - for det er disse små ryggene disse sekkene er laget for å passe
  (har du stort barnehagebarn eller en liten 4. klassing - spør oss, så kan vi kanskje få det til!)
 • Dere får sekken tilsendt av oss
  - naturligvis gratis og dere beholder sekken til odel og eie
 • Vi sender ut sekker fortløpende
  - etterhvert som vi får deres påmeldinger fra nå av og ut uke 27
 • Dere lar barnet teste sekken i ca 2 uker i juli
  - på sommerferie, på piknik, på stranda e.l.
 • Dere lager minimum ett blogginnlegg innen uke 30 på deres egen blogg
  - med deres ærlige tilbakemeldinger om hvordan dere og barnet liker skolesekken fra -nille.

"Så - hvordan melder jeg meg på?"
Send oss ditt fullstendige navn, bloggadresse, din postadresse og inkluder informasjon om barnet
som skal teste er gutt eller jente, barnets alder og hvilken klasse barnet skal opp i.
Send til: astrid@nille.no - vi sender fortløpende ut sekkene!

Alt avhengig av responsen og antall påmeldinger vi får på dette,
vil vi fortløpende vurdere hvilke bloggere som får være med på kampanjen!


Og ja - selvfølgelig kan du vinne noe! Sekken dere mottar er deres til odel og eie, men vi ønsker likevel å vise at vi setter stor pris på innsatsen dere legger i dette ved å teste produktet og dele deres tilbakemelding med oss. En jury fra -nille vil derfor velge ut;

Tre delvinnere som får fylle skolesekken
med skolestartprodukter i sin lokale -nillebutikk!

og 

en hovedvinner som får en fantastisk premie;


Gavekort på H&M pålydende kr 3000,-


Vi i -nille liker konseptet til kleskjeden H&M utrolig godt! God design, nytenkning og ofte i forkant av trendene, men allikevel produkter til en veldig rimelig kostnad - en god filosofi, synes vi! :) Kanskje kan dette gavekortet brukes på nytt antrekk til deg som blogger og til barnets første skoledag til høsten? Uansett bruk er vi sikre på at det ikke er mange av oss ville sagt nei takk til et slikt gavekort, så vi håper og tror dere liker premien!

Juryen ser etter ærlighet, engasjement og entusiasme! De som legger i det lille ekstra, som kanskje tar en liten video og deler den med sine lesere, de som velger å lage mer enn et innlegg, som sprer via facebook eller til nabolaget sitt. Og en viktig presisering til slutt; vi ser etter ærlige, balanserte tilbakemeldinger. Vinneren er ikke den som kun skryter mest av sekkene våre (selv om vi naturligvis vil høre hva du er fornøyd med!), men kanskje den som klarer å skape mest mulig engasjement og entusiasme rundt testingen av sekken.

Vil du vite mer om skolesekken? 

Skolesekken tar hele 22 liter, har en svært lett i egenvekt og har aliminiumsstøtte i ryggen. Den har refleks på alle sider, har mange lommer, egen dedikert nøkkellomme, er laget i vannavstøtende materiale og har integrert vanntett regntrekk i topplokket. Alle bærestropper kan stilles inn etter ditt barns rygg og den har støtteremmer til brystkasse og mage.

Skolesekken kommer i to farger, en blå med fotballmotiv og en rosa med hjertemotiv. Vi mener skolesekken er mer enn konkurransedyktig i forhold til konkurrentenes modeller, også de som er mer kostbare enn vår sekk. Prisen på -nilles skolesekk er rimelig, kun kr 199,- pr stk.


Vi er sikre på at dere vil være fornøyd med denne sekken, at vi har innført 100%fornøyd-garanti på produktet. Er kundene ikke 100% fornøyd med sekken, kan dere komme tilbake til oss med den innen 30 dager og så får dere pengene tilbake.

Og;
Til deres om får teste og blogge om denne sekken for oss, har vi tatt fornøydgarantien enda lenger. Dere har allerede fått sekken til odel og eie, så pengene-tilbake-garantien fungerer naturligvis ikke på denne kampanjen. Men; om dere, etter å ha testet denne sekken noen uker i sommer, ikke er fornøyd med sekken og føler behov for å kjøpe annen sekk til barnet til skolestart, kompenserer vi dere med 500 kr i gavekort fra -nille for jobben med å teste sekken og blogge om opplevelsen din. Du blogger om opplevelsen og forklarer oss hvorfor du mener barnet trenger en annen sekk til skolestart. Send i tillegg en mail til astrid@nille.no hvor du spesifiserer at du ønsker kompensasjonen vår, så sender vi deg gavekortet og ønsker dere lykke til med skolestart, uansett sekkvalg!Tips gjerne andre bloggere om denne kampanjen og lån gjerne knappen / bildet nedenfor når du snakker om denne kampanjen! 
Vi ser frem til å høre fra deg! 

Fra mandag vil vi lansere en egen side på vår facebookside for denne kampanjen, kalt "Skolestartkampanjen" Der deler vi alle blogginnleggene som vi registrerer på denne kampanjen (usensuret!) og du kan finne en fin sjekkliste for hva du skal tenke på når du skal ut og kjøpe skolesekk til barnet ditt. Alt dette setter vi stor pris på om du deler med dine venner og kjente på facebook, sånn at vi får spredd det glade -nillebudskap til flest mulige! Vil du hjelpe oss?

Ha en super sommer så lenge!


12 kommentarer:

 1. For en flott ting å gjøre :) Jeg har ikke barn i den rette aldersgruppen. Har ei som starter i 4. til høsten :) Men regner med det ikke blir problem å finne noen til testen!!
  Lykke til
  og god helg!
  Tove

  SvarSlett
 2. Har sendt e-post :) Tenkte min ene niese kunne få teste ut den fine skolesekken :D

  SvarSlett
 3. Så morro og flott at dere vil la de virkelige brukerene teste sekken.
  E-post er sendt...

  SvarSlett
 4. De sekkene så bare kjempegode ut!
  Har sendt inn en e-post :)

  SvarSlett
 5. Så morro, synd at mine små ikke er så store enda ;)

  SvarSlett
 6. Så spennende da!Flotte sekker!
  Dette hørtes gøy ut!
  Sender mail;)

  Lykkebo:)

  SvarSlett
 7. Jeg har sendt stafettpinnen videre! Takk for hyggelig kommentar på MIN blogg og for følget!
  Synnøve

  SvarSlett
 8. Så bra et engasjement!! Vi har to gutter i rette alder, så dette har vi lyst til å være med på:))
  Har sendt Dere mail:)
  M.v.h Nina Meldahl Lie

  SvarSlett
 9. Så spennende, en god sekk er viktig for ungene så dette blir vi gjerne med på å teste, har sendt mail :0)
  MVH Gunn-Hege

  SvarSlett
 10. Jeg blir med om det kommer sekker til barnehage barn,har snart to stk:)

  Håper dere har fått dette til..Helt genialt!!

  Jeg vil gjerne høre hva forbrukeren mener om en vare før jeg kjøper den:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett