onsdag 27. juli 2011

Skolesekkene har vært på topptur!

Som nok våre blogglesere nå vet, har vi en sendt ut 40 stykker av vår nyhet 'Skolesekk for 1. - 3. klasse' til 40 utvalgte bloggere, slik at de kunne la barn de kjente teste sekkene gjennom sommeren. Testingen er i god gang og om du vil lese noen av deres tilbakemeldinger, så anbefaler vi at du klikker deg inn på fanen vår "40 bloggere tester -nilles skolesekker", der legges innleggene ut forløpende.Denne testingen som barn i hele Norge nå foretar for oss, følger vi spent med på og vi gleder oss stort over alle de fine, gode og konstruktive tilbakemeldingene vi leser. Likevel; i tillegg til denne testingen, ønsket de to av våre ansatte som har jobbet mest med uviklingen av disse skolesekkene, å få testet sekkene ut på en litt alternativ måte. Lara jobber som designer og Linda er driftskonsulent hos oss, og disse jentene skulle bruke en uke av sin sommerferie på å bestige fjell og se norsk natur på sitt beste. Hva er da bedre enn å ta med Ollie og Allie (altså den blå og den rosa skolesekken) med på denne turen, og få testet ut sekkene som ekte tursekker?

Dette innlegget består derfor av mange fine bilder av sekkene våre i nydelig norsk natur. Lara og Linda har notert seg noen observasjoner underveis, og disse finner dere nederst i dette blogginnlegget. Men først;

Nyt disse bildene av vidunderlig norsk natur!
Vi vil gjerne påpeke at sekkene er laget og utformet for barn, og det vi ønsket å få testet ut på denne måten var andre ting enn passformen. Det som ble testet var følgende: vannavisende / vanntett materiale og regntrekk, polstring, komfort, slitasjesterkhet, behagelig med og uten vekt og generelt remmene.

Observasjoner Lara og Linda gjorde seg: 
 • Remmene er litt tunge å justere, men det viste seg å være fordelaktig fordi de da sitter godt.
  Man trenger kun tilpasse sekken i starten, deretter holder stroppene seg sånn man ønsker dem.
 • Regntrekket var vanntett - lett å ta av og på, feste og tørke.
 • Linda kastet Allie mye rundt i snøen og herjet skikkelig med henne uten regntrekk (hun glemte det hjemme) og sekken ble ikke våt inni.
 • Skulderremmene var veldig behagelige å gå med - polstringen var bedre enn min store sekk, så jeg nøt de dagene vi bare hadde med Ollie (dagsekken).
 • Det var god plass i sekkene, lommene var praktiske.
 • Vi hadde ca 4 kg i sekken over fjellet, og den var fortsatt veldig behagelig å ha på ryggen.
 • Komprimeringsremmene var vidunderlige.
 • Totalt sett var vi veldig fornøyde med sekkene!
Takk til Lara og Linda som ville ta med seg Ollie og Allie på tur
- og takk for nydelige naturbilder fra vakre Norge! 

Imponerende innsats fra både dere og sekkene! Håper Norges nydelige natur gjorde godt for våre lesere!
Og husk; ta godt vare på dere selv og deres nære og kjære!

Vi ønsker alle en varm og god sommer!


2 kommentarer:

 1. Vakre bilder av Nord-Norge! Hvor eksakt er de fra?

  SvarSlett
 2. herlige bilder
  fra vår vakre natur!
  tror jeg personlig ville valgt en mer avdempa farge på tursekken, men ... :)

  SvarSlett