søndag 10. juli 2011

Skolesekktesterene er i gang!

Vi har nå sendt ut nesten alle de avtalte 40 skolesekkene!

Vi har kun 5 sekker igjen, som sendes ut mandag morgen, og straks disse er sendt ut, vil mottakerene få mail om at en sekk er på vei i posten. Bloggerne har allerede begynt å ta i bruk og skrive om sekkene de har mottatt og vi er virkelig spent på fortsettelsen!Vi ønsker å takke alle som meldte interesse for kampanjen! 

Vi har fått en fantastisk respons med mange flere bloggere som ville være med, enn de 40 vi skulle ha tak i. Det er naturligvis veldig gøy for oss og det gjør at vi nok vil vurdere en slik kampanje igjen ved en senere anledning, om vi skulle ønske å la folket teste flere av våre nyheter i fremtiden.

Nå kan dere klikke dere inn på undersiden vår her på bloggen, kalt '40 bloggere som tester -nilles skolesekker'. Nederst på den siden vil vi legge ut alle relevante innlegg fra bloggerene som er med i denne testen, så er det bare å klikke seg rundt og lese. Mest sannsynlig vil dere komme over noen nye bloggfavoritter i forhold til de andre temaene de skriver om også - for det er virkelig mange fine bloggere vi har fått med oss i denne kampanjen! Dere kan også følge kampanjen via vår facebookside, så ta en titt der også. Vi har gjort det enkelt for dere å dele gode innlegg med vennene deres, så gjør gjerne det om du kommer over noe som er verdt å deles!

Takk til alle dere som vil være med å teste sekkene våre og
takk for entusiasmen og det fine engasjementet dere har vist! 


Vi gleder oss til å lese om sekkene våre!Til dere som ikke fikk være med i akkurat denne testen:
Takk for at dere ønsket være med på kampanjen vår! Selv om dere ikke ble valgt ut akkurat denne gangen, er dere hjertelig velkommen til å sende inn forespørsel på nytt neste gang vi trenger testere. Denne gangen skulle vi ha 20 jenter og 20 gutter som skulle teste sekkene og vi har forsøkt å sette sammen et "testpanel" som totalt ble en representativ blanding av bloggverden, så det var hovedkriteriene når vi valgte ut bloggere. Vi kom over mange nye bloggfavoritter når vi tittet rundt på de ulike som meldte sin interesse, og vi har lagt oss til som følger på flere av disse - så vi følger med innimellom likevel!


Vi ønsker dere alle en strålende sommer! 
1 kommentar:

  1. Så morsomt at bloggere får teste produktene deres, skulle gjerne hevet meg på om jeg hadde hatt barn selv:) Siden jeg ikke har det har jeg tatt i bruk andre ting enn skolesekker, og det siste jeg har gjort er å pynte hvite kubbelys fra Nille med personlige bilder, kjempegøy å gi bort i gave:)

    SvarSlett