fredag 12. august 2011

Den 3. og siste delvinneren i skolesekktesten!

Da har vi kåret den siste bloggeren og den siste skolesekktester som delvinner i vår skolesekkampanje!

Bloggerne og testerne kan velges av en jury i -nille til å bli delvinner (vi skal kåre 3 delvinnere i løpet av kampanjeperioden, og disse får besøke sin nærmeste -nillebutikk og fylle sekken med skolestartprodukter!), og én heldig hovedvinner får et gavekort på 3000 kr på H&M!  

Denne gangen ble det Neverluren Hus og Hjem som ble den heldige vinnere;


Neverluren
Hus og hjem

Under kan dere se noen av bildene fra denne bloggen, men klikk dere inn for å se flere; Skolesekktesteren kan derfor ta med seg mammaen eller pappaen sin etter skolesekkampanje er ferdig (vi gir nærmere beskjed), og fylle sekken med skolestartprodukter etter egen smak! Vi håper du finner mye du liker og vil ha!

Vi valgte denne bloggen blant annet fordi vi vet Allie sekken satt stor pris på å bli tatt med til selveste Legoland og vi føler oss sikre på at det vennskapet som ble startet mellom Allie-sekken vår og selveste Duplo brannmannen kommer til å vare evig og alltid.

I tillegg synes vi det var ekstra hyggelig at en familie bestående av både en førskolelærer og en allmennlærer, ga vår sekk sin varme anbefaling. Disse menneskene ser mange sekker i sin profesjonelle hverdag, og da er det ekstra givende at de setter pris på Allie-sekken. Selv om naturligvis det aller viktigste er at barnet liker sekken - og det gjorde hun jo virkelig!

Vi gratulerer!

Og husk;
Dere finner alle blogginnleggene fra testerne på fanen øverst her; 40 bloggere tester -nilles skolesekker!facebooksiden for denne kampanjen, kan dere dele blogginnleggene med vennene deres eller finne lure ting å tenke på når dere skal velge skolesekk til den unge, håpefulle.Nå nærmer denne skolesekktestingen slutten og det er bare dager igjen til skolestarten er i full gang. Vi er godt fornøyd med at ingen har villet sende oss sekken tilbake, at barna virker godt fornøyd og det samme gjelder de voksne. Vi har notert oss alle gode og konstruktive tilbakemeldinger og vil ta dette med oss i produktutviklingen for neste sesong.

TUSEN TAKK for alle innspill!

Det eneste som gjenstår nå, er å velge ut selve hovedvinneren i denne kampanjen. Altså den bloggerne og skolesekktesteren som er de heldige vinnerne av gavekort på H&M på 3.000 kr! Kanskje kan gavekortet brukes til antrekk til første skoledag, for både barn og voksen?

Vi leser alle blogginnleggene med lykt og lupe denne helgen, og tar vår avgjørelse i løpet av førstkommende søndag. Har du noen bloggere, blogginnlegg eller testere du vil skal vinne? Legg igjen en lenke til oss her inne på bloggen eller på vår facebookside davel!

Vi ønsker alle våre venner en helt strålende helg! 


4 kommentarer:

 1. Gratulere til vinneren..
  Klem Mari Johanne

  SvarSlett
 2. Hipp hurra :-)Så artig at vi ble en av delvinnerne :-)
  Her i huset går det mye i skolestartprat for tiden, så en skolestarttur til Nille blir jo TOPPEN :-)
  Vi takker og bukker!

  God helg !
  Klem

  SvarSlett
 3. Jeg syns virkelig at Rita skal vinne denne konkurransen. Hun har vært en flott Nille-ambassadør, lagt sin sjel i arbeidet med å prøve ut sekken og lage blogginnlegg og hun er rett og slett en fantastisk venn <3 Her er blogginnlegget jeg har laget i denne anledning:

  http://anettesbokboble.blogspot.com/2011/08/hurra-for-rita.html

  Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 4. Jeg stemmer på Rita, som har bloggen
  et Neverluren Hus og Hjem skal vinnne
  konkurransen, flott bidra og bilder ღ
  Masse lykke til ღ Klem fra Mette

  SvarSlett