onsdag 10. august 2011

-nille i Sverige ...snart!

For en stund siden skrev en utvandret nordmann på vår facebookside;
"Man vet ikke hvor bra -nille er før man flytter til Sverige - som ikke har -nillebutikker!"

Nå kan vi glede alle utvandrede nordmenn og våre svenske naboer;
-nille kommer til Sverige!!! 

Det er ikke lenge siden at vi fortalte på vår facebookside at vi skulle lansere -nille i Sverige, at vi skulle åpne våre første -nillebutikker der. Det var i forbindelse med vår nyåpning av konseptbutikkenMosseporten senter at vi nevnte vår svenske kollega Tony og forsiktig sa noe om våre planer over nabogrensen.

Nå er det er like før åpning! 


Om litt over to måneder åpner vi vår første butikk i vårt naboland, Sverige. Ikke nok med det; når vi først skal etablere oss over norskegrensen, så etablerer vi oss skikkelig med to butikker på forholdsvis kort tid.

Den aller første -nillebutikken åpnes rett uten for Gøteborg, nærmere bestemt på Frölunda Torg, et av Sveriges flotteste senter. Senteret er gigantisk med 150 butikker og lokalene er nylig blitt modernisert. På senteret finner du alt som kan krype å gå av nordiske og europeiske kjeder, og det er derfor med stor glede vi ser frem til å åpne i nettopp dette senteret.

Som nevnt; vi starter like gjerne vår butikk nummer 2 i Sverige forholdsvis raskt etter den første. Denne butikken blir å finne på et litt mindre sted, 3 km utenfor Gøteborg, som heter Lerum. -nillebutikken blir å finne på et mindre senter med et lite torg utenfor, og stemningen her er utrolig fin og koselig.

Dette er Tony
- ansvarlig for våre svenske -nillebutikker!
(Bildet er tatt ifm nyåpningen i Moss)Vi gleder oss til å få en fot innenfor svenskegrensen! Vi gleder oss til å oppleve den svenske atmosfæren og høre svenske kunders synspunkter på vårt konsept. Tror dere svenskene vil like -nille?

Vi har bare en ting å si til slutt;


Det blir gøy å være -nillenorsk i Sverige!


3 kommentarer: