fredag 19. august 2011

Vis oss DIN -nillefavoritt - GIVE AWAY

-nillekundene er de beste kundene som finnes, det er vi overbevist om!
Se på denne hyggelige tilbakemeldingen vi fikk på vår facebookside i kveld;Det er klart slike tilbakemeldinger motiverer oss! 


Det motiverer oss til å jobbe enda hardere med å finne de produktene vi tror dere vil like aller best, til å lage selv det vi ikke finner bra nok andre steder og til å holde så lave priser som vi overhode kan, sånn at absolutt alle skal ha muligheten til å hente inspirasjon og fine varer i våre butikker!

Dere er flinke til å fortelle oss hva dere liker, og nå vil vi dra igang en enkel inspirasjonskonkurranse som en takk for at dere er så greie og gir oss hyggelige tilbakemeldinger!

Vi ønsker oss nemlig enda flere tilbakemeldinger fra dere;
Vi vil rett og slett vite hva DIN favoritt i -nillebutikken er akkurat nå! 

Vi håper du tar opp mobilkameraet ditt (eller annet kamera) når du drar til -nillebutikken i nærmeste fremtid og at du tar et bilde av det hos oss du liker aller, aller best - akkurat nå! Du kan sende bildet til oss på en av flere måter;

1) legg det ut på din facebookside med en kommentar hvor du tagger -nillesiden (@nillenorge)
2) du legger den ut direkte på vår facebookside eller
3) du sender den til oss på mail; astrid @ nille . no

Vi lager en bildekollasj her på bloggen av alle bildene deres, og antakelig et fotoalbum på facebooksiden vår, og på den måten håper vi å la kundene våre inspirere hverandre også.


Vi velger ut de tre av de bildene vi liker aller best 
og sender avgårde et gavekort på 300 kr til hver!


Har du nylig vært i en av våre butikker og lurer du på om du egentlig har noen grunn til å dra dit enda en gang, kun for å ta et bilde? Da kan jeg berolige deg med at grunn har du! Vi har nemlig akkurat sparket igang en helt vill kampanje som skal sikre de norske hjem kos og hygge i høsten vi går i møte! Vi har laget en tv-reklame som kommer på tv fra neste uke, men vi deler den naturligvis med dere allerede nå!

Hva tror du om kampanjen?

Om du følger -nillebloggen, så drar du kanskje kjensel på disse serviettene fra tidligere i sommer? Vi skrev et innlegg med en smakebit av høstens nyheter og da var disse serviettene hovedfokus. Om du ikke fikk med deg det blogginnlegget, så anbefaler vi at du tar en titt på det nå. Vi fortalte litt om hvordan våre innkjøpere og produktdesignere kommer frem til design og uttrykk som vi ønsker på våre produkter og hvordan vi velger ut de varene vi vil ha. Så - om du vil ha en liten titt "bak teppet" på hvordan vi i -nille jobber, så er det anbefalt lesning!

Nå følger vi spent med;
Hva er DIN -nillefavoritt akkurat nå? 

PS: Om dere synes dette er gøy, kan vi kanskje lage dette til en jevnlig sak på -nillebloggen? 
-nillekundenes trendrapport fra våre butikker - hadde det vært noe?3 kommentarer:

 1. Hvordan skal man klare å plukke ut EN favoritt blant alt det fine? :-O Fikk tilbudsavisen i posten idag. Gjett om jeg skal innom -nillebutikken etterpå!

  SvarSlett
 2. Jeg var på shopping idaaaag :D
  Kjøpte noen kubbelys til 5 kr (hadde dessverre kun noen hvite og brune igjen, var på fire butikker for å finne dem :p) servietter, og to glasslysestaker OG de nydelige rammene - http://www.jattes.com/2011/08/nye-rammer.html

  Veldig fornøyd nok en gang så måtte skryte på bloggen ;)

  Ha en fin helg,
  Klem JATTE:)

  SvarSlett
 3. Min favotitt akkuat nå hos dere akkuraat nå er lys og servietter til utrolige 5 kr pr stk! Ellers har dere masse flotte scrappesaker som jeg liker!

  Klem

  SvarSlett