fredag 23. september 2011

Den som leter finner....

En av våre faste følgere tipser om sine -nillefavoritter, og vi liker veldig godt spranget i hennes tips! Det går fra hendige reisetips, via bakeutstyr og til lure oppbevaringstips.

Vi setter stor pris på at hun og flere andre bloggere deler, gir tilbakemelding og er engasjerte -nillekunder - og denne fredagen har vi valgt oss en blogger vi takker med et anbefalingsinnlegg. Vi har valgt ut;

Linnies hus og hjem, hun sender oss med jevne mellomrom tips om sine -nillefavoritter, både ved å blogge om de på sin egen blogg, men i tillegg snakker hun med oss på vår Facebookside.

Det nyeste tipset hun har sendt oss var denne praktiske og dekorative mobilholderen, som er både en mobilholder og en liten fotoramme, slik at den er dekorativ både med og uten mobilen i. Den kom i butikk i august, og det er ikke så mange igjen av de på lager. Vil du sikre deg en, bør du være rask.

Mobilholderen er dekorativ både med og uten mobilen i stativet
Bildene av mobilholderen er lånt av Linnies hus og hjem.

Linnie har også blogget om oppbevaringsflasker til reiser, som tar 100ml pr flaske, og som dermed er i håndbagasjevennlig størrelse. Yppelig til å fylle shampoo, balsam eller kanskje til og med favorittkremen i før du reiser utenlands.

Bildet er tatt av -nilles fotograf
Tar lite plass, med hendig beskyttelsespose utenpå for å slippe søl! Foto: Linnies hus og hjem

Vi gjør et kvanteproduktsprang - og tar like godt med hennes tips om Cupcake-stativet vi også hadde i butikk i august. Disse forsvant ut av butikkene våre med lynets hastighet, og de var så utrolig populære at de gikk raskt tomme for disse over hele landet.
Etterspørselen var så stor, at vi naturligvis har bestilt inn et nytt parti - men dette kommer dessverre ikke i butikk før på nyåret. Smører du deg med tålmodighet, eller har du sikret det et slikt fra andre steder?

Dekorativt, fristende og innbydende - et kunstverk i seg selv!
Bildene av cupcakestativet er lånt av Linnies hus og hjem

Vi spurte Linni om lån av bildene før vi brukte de in innlegget, og fikk et kjempepositivt svar tilbake, og hun avslutter svaret sitt på følgende måte:

"Hvorfor skal alt være så dyrt og bestemte merker som er "in"?
Nei, -nille har utrolig mye fint, til en rimelig pris, for oss som ikke har lyst eller mulighet til å bruke mye penger på merker og varer som har spesielle navn eller kjeder som er veldig i skuddet ;)"

Vi likte veldig godt både kommentaren og holdningen hennes. Kvalitet trenger ikke koste mye!

Har du noen -nillefavoritt du har lyst til å dele med våre følgere?
Send oss gjerne dine tips!

4 kommentarer:

 1. Jeg var dessverre for sent ute med å kjøpe muffinsstativ. Heldigvis for meg så har jeg likevel fått tak i et som ikke koster flere hundre kroner. Det er ganske så likt det til Nille ser det ut som.

  Muffinsstativ er jo bare supert!! Jeg brukte det til alle kakene eldstemann hadde i bursdagen sin. Det sparer jo så mye plass på bordet!

  Regner med neste lass av muffinsstativ forsvinner like fort som det forrige ;)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koselig omtale :)

  Serveringsbrettet som muffinsstativet står på med de rosa muffinsene, er også kjøpt hos -nille ;)

  Dere har så mye fint =)

  SvarSlett
 3. Hva koster cupcakestativet deres? :)

  SvarSlett