torsdag 29. september 2011

Ja! Scrappingsesongen er igang!

En av de fineste tingene med at høsten er her, er at nå kan vi kose oss inne med håndarbeide og hobbyting igjen. Strikking og scrapping hører virkelig mørketiden til.

Nå skrev vi litt om strikking i et tidligere innlegg, nå er det virkelig scrappingen sin tur til å komme til ordet, men ikke uten din hjelp!


Vi har allerede observert flere spennende scrapping innlegg der ute, så det er ikke tvil om at vi er på vei inn i en ny herlig scrappesesong.

Denne gangen skal vi rett og slett ikke presentere dere for en scrappers blogg eller dele tips med dere, men rett og slett gi stafettpinnen til dere; 

Her kommer to små utfordringer til dere!

 • Gi oss tips om deres favoritt scrappingblogg - vi tenker da på den bloggen dere går til for å finne mest inspirasjon og tips - og det er lov å tipse om sin egen!
 • Gi oss tips om den eller de mest kreative scrapping kreasjonene dere har kommet over. Det være dekorative scrappede-bordkort eller hva med serviettringer? Det kan selvfølgelig være deres egen kreasjon. Jo mer kreativ og mer uvanlig, jo morsommere er det. Å scrappe utenfor de vante rammene syns vi er spennende!


Da setter vi oss godt tilbake og venter spent på deres kreative forslag! Vi ser virkelig frem til å se hva dere kommer opp med - og gleder oss veldig til å lese tipsene!

Send oss deres beste tips som kommentar på dette innlegget eller tipse oss på Facebook!

Vi kommer selvfølgelig til å lage et oppfølgingsinnlegg med de beste forslagene og kreasjonene! 

Tar du utfordringen?

 

2 kommentarer:

 1. Bare koselig om dere kikker i bloggen min; http://wenchejensen.blogspot.com/

  SvarSlett
 2. Som ivrig scrapper er jeg kjempeglad for at dere skriver om akkurat denne hobbyen. Høsten og vinteren er en perfekt tid for å sitte å pusle med slike ting. Selv kommer jeg fra en by hvor det "nesten" ikke er noen butikker med scrappeutstyr, så Nille-butikken her blir flittig besøkt på leting etter stæsj. Veldig ofte finner jeg noe som får være med i posen hjem, og ikke minst for en billig penge. Scrapping kan være en dyr hobby, derfor er gleden stor når man kommer over skatter som ikke koster all verden.
  Når det gjelder utfordringen deres har jeg valgt å tipse om to av mine favorittblogger for tips og inspirasjon, klarte rett og slett ikke bare velge en av de. Masse flotte tips å hente her:
  1. Kortgleder http://kortgleder.blogspot.com/

  2. Norske Scrappere (her finner man link til mange norske scrappere og ennå mere inspirasjon) http://norskescrappere.blogspot.com/

  Ønsker dere å ta turen innom bloggen min for en titt, er dere hjertelig velkommen. Dere finner meg her:

  http://cattisverden.blogspot.com/

  Gleder meg til lese innlegg om scrapping hos dere utover høsten. Ha en fortsatt flott høst!
  Mvh. Cathrin

  SvarSlett