fredag 2. september 2011

-nillekundenes favoritter; August

De siste ukene har vi oppfordet -nillekundene om å ta med seg kamera når de har vært innom en -nillebutikk, slik at de kunne dele med oss og alle våre andre kunder hva som er deres favoritt i butikkene akkurat nå.

Vi har ikke vært veldig strenge på dette, så noen har lastet opp bilder av andre ting de allerede har kjøpt hos oss, som er deres egen favoritt - og det er helt greit! Vi gjør dette for å spre inspirasjon, la dere fortelle oss hva dere liker ekstra godt - slik at vi kan ta det med oss videre inn i produktutviklingen og avgjørelsene ift hvor mye av hva som skal bestilles fremover. Så derfor; takk for deres oppdateringer og bilder, vi setter stor pris på det. Og ja, det kan nok hende at vi har lyst til å gjøre dette flere ganger, så følg med videre på både denne bloggen og på vår facebookside.

Men nå - over til hvilke tre bilder en liten jury fra -nilles hovedkontor har valgt ut som de mest inspirerende i bunken av bilder vi mottok i denne enkle konkurransen.


Vinner nr 1; 


Juryens begrunnelse;
Vi trenger mest mulig kjærlighet i samfunnet vårt, og naturligvis spesielt etter de forferdelige hendelsene vi opplevde i Norge i sommer. Om noe av den kjærligheten kommer til uttrykk via et speilegg eller flere, er det rett og slett slike ting vi gjerne vil berømme og trekke frem i sollyset!


Vinner nr 2: 
Marita og hennes peishylle 

 Juryens begrunnelse;
Vi i -nille er veldig stolte av at butikkene våre er kjent for å ha rimelige priser på gode varer, men vi synes selvfølgelig det er ekstra gøy når vi kan slå til med skikkelig lave priser på gode varer! Sånn som kampanjen vi nettopp har hatt med stearinlysene våre - at disse kubbelysene kostet bare 5 kr pr stykk har vi fått flust av gode tilbakemeldinger på. Ja, for det er faktisk de samme, gode lysene som vi har til vanlig, bare til en veldig god kampanjepris. Så når vi da ser en slik peishylle, med to av disse kampanjelysene på et fint lysfat og passet godt på av to små ekorn, så er det klart vi faller pladask for det! 

Vinner nr 3;
Turid som fant den perfekte rammen


Juryens begrunnelse;
Det at Turid går inn i vår butikk på jakt etter en perfekt ramme til et så nydelig bilde, synes vi er veldig hyggelig å tenke på. Og vi må rett og slett si oss veldig enig med henne; dette drømmende og vakre naturbildet passet rett og slett helt perfekt i denne rammen. Vi blir glade av å tenke på at det står utstilt i Turids hjem - til glede og hygge for alle som ser! Vi setter stor pris på at dere har tatt våre interiørvarer så godt i mot - og vi tolker det at denne type varer blir revet ut av våre butikkhyller som et tegn på at dere vil vi skal fortsette med å kjøpe inn slikt, og kanskje også i et enda større kvanta. Nyttig erfaring vi gjør oss, takk for at dere er så engasjert! 

Så - det var våre tre vinnere! Husk å send deres postadresse til astrid @ nille .no, så kommer et gavekort pålydende kr 300 til dere i posten en av de nærmeste dagene! Håper dere finner mye fint å bruke pengene på og at gavekortet kommer til nytte!

 

Vi gratulerer alle vinnerene 
- og takk til ALLE som har sendt inn bidrag!  


4 kommentarer:

 1. Jippiiii!!
  Nå ble jeg hoppende glad!!

  Tusen takk! Det var mange gode bidrag, - så det var kjempegøy at hjerte-egget mitt ble trukket ut blant vinnerne.

  Gratulerer til dere andre også.

  Og ei riktig god helg til dere alle.

  Hurraaa!
  :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye til alle vinnere :)

  SvarSlett
 3. Suuuuuuuuuuuuuper gla æ også - å den ramma e altså bare perfekt til det bildet! Å tusen takk til de som har valgt mæ ut som en av vinnerne!

  SvarSlett