tirsdag 11. oktober 2011

Er du en rotekopp?

En kopp som kjenner sin eier eller en skål som strengt kommuniserer hvilket innhold den vil ha, hva tror dere om det? Vi tror litt tekst, humor og deilige, støvete farger fint får plass i hverdagene våre - og det virker det virkelig som våre kunder synes også, for disse produktene har det virkelig vært rift om!Konseptet og produktet er like enkelt som det er genialt;  
En kopp eller skål i flotte farger - med en morsom eller fin beskrivelse på!

Hvilke passer til deg og ditt hjem?

 


Vi synes de er perfekte som en gave,
men må nok ta med minst en hjem til oss selv også...


Hvorfor ikke overraske mannen eller kona med en treffende kaffekopp? Bursdagsbarnet vil kanskje ha egen kopp, eller hva med en vertinnegave? Sist men ikke minst; hva med 'et lite, treffende sleivspark' til en en god venn?
Hva skulle det stått på akkurat DIN kopp eller skål?6 kommentarer:

 1. Ooooh, må en tur på Nille skjønner jeg ;)

  SvarSlett
 2. Og da må jeg på nille igjen ja... :)

  Har framsnakket nille litt i dag :)
  http://trollmortull.blogspot.com/2011/10/interir-til-under-hundrelappen.html

  SvarSlett
 3. Liker disse! Vil ha alle! Fine farger og former, og tekstene og prisene er bra! Savnet egentlig tøysekopp, men tullekopp er en grei erstatning.

  SvarSlett
 4. Hei! Er det noen av deres butikker i Oslo-området som fortsatt selger disse koppene? Jeg skulle gjerne hatt "Tullekoppen" :)

  SvarSlett
 5. Hvordan får eg taki sånne kopper, nå i 2019, er d noen å oppdrive, noen som ligger på Nille sitt lager en plass. Eller er d andre som selger slike kopper?????

  SvarSlett