torsdag 6. oktober 2011

-nille nominert til Årets Butikkjede!

-nille er nominert til årets butikkkjede, som en av tre; Dressmann og Mester Grønn er de andre to.

Såklart vi blir stolte av slik anerkjennelse!

Utmerkelsen deles ut til den kjeden som i løpet av de siste 12 månedene oppleves som en god samarbeidspartner og gir den beste opplevelsen til kjøpesenterkunden. Det er kjøpesentrene i Norge som nominerer ulike butikker, og at -nille velges ut som en av tre finalister, synes vi rett og slett er utrolig hyggelig! Prisen deles ut den 27. oktober av Nordic Coucil of Shopping Centers. I år utdeles prisen på Clarion Hotel i Stavanger.

Teksten er bearbeidet med utgangspunkt fra
Handelsbladet FK og Dagligvarehandelens nettsider

Vurderingskriteriene som legges til grunn i nominasjonen er service, utvikling i omsetningen, deltakelse i senteraktiviteter, servicenivå, markedsføring internt, opplæring, utforming i butikken, fornyelse, markedsføring og konsept.

Det er helt klart spennende og verdige konkurrenter som er vår medfinalister, så det er virkelig spennende å se hvem som stikker av med selveste 1. plassen! Uansett hvordan det går, takker vi for komplimentet vi mener dette er - og ønsker både oss selv og våre konkurrenter lykke til!

Dersom vi skulle være heldige å stikke av med prisen, blir den dagen en dobbelt lykkedag for oss. Vet du hvorfor? Det er samme dag som våre første butikker i Sverige åpner - og det er starten på et nytt og spennende kapittel i -nilles historie. Vi komme tilbake til mer om dette kommer i et senere innlegg.

Vi er veldig stolte av å være nominerte, uansett resultat! 
Kan vi håpe på at du heier på oss? 
 

1 kommentar: