fredag 21. oktober 2011

Skremmende respons og GAVEgrøss!

Vi er grøssende fornøyd med deres respons så langt! Vi har mottatt fine, skremmende bilder, halloweentips med hva man bør ta hensyn til med tanke på Trick or Treat, eller Knask eller Knep som det heter på norsk.

Og vi ønsker enda mye mer fra dere! Enda fler bilder, enda flere skremmende historier. Tips om skumle halloweensanger eller skremmende filmer. Mat som ser skikkelig skummel ut, men som smaker fortreffelig! Skummel pynting, kuleste drakta og ekleste masken - vi ønsker bare mer og mer og mer. Vi vil rett og slett føle på skrekken, kjenne hårene reise seg, små- og storskvette enda mer i dagene som kommer!

Vi har satt oss ett mål, og det har vi bestemt oss for å nå!

-nille skal samle hele Halloween-Norge til ett rike!

Foto: Paul A Brown
En liten smakebit på hva dere kan vente dere på Halloween
- dette er noen av bidragene vi har mottatt så langt;

Foto: Nina Nesholen Furuseth 

Vi har lyst til å trekke frem to av dere allerede,
som skal få en liten underveispremie! 

Dere får et gavekort på 200 kr til fritt bruk i våre -nillebutikker, rett og slett fordi vi er så imponert over bidragene som har kommet inn og entusiasmen og engasjementet som er vist! Og flere slike underveisgavekort kommer vi til å gi ut for spesielt gode tips/bilder/historier - eller kanskje for noen som gjør en ekstra innsats for å tipse venner og kjente om denne utfordringen?

Vi tar imot alle tips, råd, oppskrifter, gode historier og fine bilder 
- kanskje du blir en av de heldige vinneren etter hvert?

Foto: Randi Husom


Vi har lovet bort gavekort til de tipsene vi har likt spesielt godt. 
Er det kanskje DEG? Les videre hvis du tør!

Foto: Mai Thi Mandt

En drøss skumle bilder, som dere kan se, er sendt inn. Vi digger de bildene og gresskarene - og får oss til å grøsse på ryggen. Knallskumle avkuttede fingre har vi lyst til å sette tennene i (nam-nam...grøss!)

Foto: Mies Mirakler

Over til underveisvinnerene;

Vi er litt bløte om hjertet og falt pladask for den søte, og samtidig skumle Batman som har tatt en geopard til fange. Sendt inn av Mies Mirakler, se forøvrig hennes blogginnlegg. I denne omgang stikker derfor Mies Mirakler av med med gavekort på kr 200,- til fritt -nillebruk!

Foto: Paul A Brown

Vi velger oss ut en vinner til og har ble rett og slett skremt til å trekke ut Paul A. Brown. Et gavekort på -nille pålydende 200 kr til deg også - for spennende, skumle og vanvittige bilder!

Grøsstulerer til begge vinnerene
- og takk til alle som har bidratt så langt!


Som dere ser - vi er ganske lettskremte i disse Halloweendager, men til tross for det; ikke være redd for å sende oss hva DU digger med Halloween! Det kan være et bilde, en historie, eller rett og slett to ord på vår facebookside eller twitter. Du bestemmer, vi skvetter - og vi trekker ut gavekort til de vi digger, beste forslag, mest skremmende, kuleste, fineste, morsomste!

Fortsett med å skremme oss!

Til vinnerene; send mail til astrid@nille.no med din adresse, så kommer gavekortet!

1 kommentar:

  1. HURRA!!! -og jeg som akkurat har vært på -nille og brukt 233 kr :D hihi da gikk det opp i opp.(forbereder 3årsbursdag & Halloween neste helg, så blir nok flere turer til -nille nå da ;))
    Tusen takk, tror nok både Batman & Leoparden blir glade når de kan få litt ekstra Halloweenstæsj *♥*

    SvarSlett