fredag 28. oktober 2011

Vår Halloween-utfordring har nådd Sverige!

At vår utfordring om å samle hele Halloween-Norge til et rike også skulle nå Sverige, hadde vi virkelig ikke trodd. Men det er naturligvis utrolig hyggelig at svenske bloggere oppdager -nille, spesielt siden vi åpnet våre aller første -nillebutikker i Sverige i går! (...mer om det ila kvelden!)

Den svenske bloggen My White Mess tar nydelige bilder og her skal dere virkelig få Halloween-inspirasjons av klassse! Bloggen er en livvstilsblogg, med fokus på familieliv, interiør, hage og håndarbeide. Kvinnen bak bloggen beskriver den best selv; "My blog is my notebook full of ideas" - en benevnelse som er helt perfekt for nettopp denne bloggen.

Nå som Halloween er rett rundt hjørnet, er det selvfølgelig også et eget Halloween-innlegg, og det første vi merket oss var bildene. Fargerike - med både en skummel heks og drakula. Så fine bilder fortjener å bli delt med flere - her kan dere se selv;Utrolig dekorativt og så absolutt Halloween-stemning, men vi råder dere til å ha beskyttelse under lysene!

Se så smart! Bruk en flaske til å ha knasket i!


Har du husk å handle inn nok godteri? Du vil vel ikke risikere at en skummel heks eller drakula skal ringe på din dør, og du ikke har noe godis å gi bort.......? :)


Har dere funnet fram årets Halloween-utkledning? 


Husk å sende oss deres tips og bilder i forbindelse med Halloween! Vi forlenger fristen å sende inn bidrdag, til tirsdag, 1. november,  slik at dere har mulighet til å sende inn bilder fra årets Halloween til oss. 


Vi gleder oss med gru
til en grøsselig morsom Halloween-fering!


5 kommentarer:

 1. Var faktisk å kjøpte inn årets halloween kostyme på -nille på fredagen:) 5åringen var strålende fornøyd. Her kan dere se hvor fin hun har: http://blog.christine.cc/index.php?option=com_content&task=view&id=1013&Itemid=45 (nederst i innlegget)

  Nå gleder vi oss til mandag - og knask eller knep:)

  SvarSlett
 2. Har nettopp sett den nye kundeavisa og der var det sannelig mye fint! Jeg elsker lilla og lillafargen jeg finner på bl.a lys på Nille er perfekt! Har allerede sikret med lilla adventslys, kubbelys og telys til desember!:) Og jeg liker at dere tar inn gardiner, jippi, håper på større utvalg der etterhvert:) Og kanskje putetrekk i stedet for hele puter også!?:)

  SvarSlett
 3. If you don’t have time to write an essay, but you need to submit it tomorrow - use https://essaypay.com/essay-writing-service/ order an essay here and get a good grade for little money

  SvarSlett
 4. An excellent article there with wonderful information that is helpful .
  เว็บ igoal

  SvarSlett
 5. An Marvellous article and it is very intrested and i am a Owner of The Web Design Corp in US. It is the best for web design services in Florida. It provides best and fast services in US.

  SvarSlett