torsdag 3. november 2011

Halloween; Vi kårer beste halloweentips!

Halloween ble feiret i mange hjem 31. oktober, og noen benyttet også helgen før til å få maksimalt ut av Halloween, gresskar, utkledning og moro. Vi spurte dere om alle deres tips, råd og inspirasjon i forbindelse med Halloween - og vi har fått så mange flotte bidrag! Det har virkelig vært en fryd å gå igjennom alle innsendte bidrag! Vi har sortert bidragene deres i fire kategorier - og har kåret en vinner i hver kategori.

Nå presenterer vi bidragene og vinneren i kategorien 

 Tips

Tips har kommet i form av kommentarer på facebooksiden vår, linker til sider og innlegg, YouTube-klipp og som kommentarer på dette blogginnlegget. Tusen takk for deres fantastiske engasjement! Vi har storkost oss med å lese alle deres kommentarer og innlegg, og det har virkelig satt prikken over i´en for Halloweenfeiringen!

Foto: Didle

Denne flotte godterikurven er fra dette blogginnlegget, sendt inn av Didle. Les innlegget for å se hvordan disse er laget! Et kjempegodt tips til noe man kan pusle med i høstmørket!

Vinneren i kategorien Dekorasjon var Brit som har bloggen Brits små puslerier. Hun hadde skrevet hele 6 blogginnlegg om temaet Halloween, så her er det utrolig mange gode tips å hente. På gården hennes hadde det vært flaggermusinnvasjon, les mer om det her om du tør!

Foto: Brits små puslerier

Foto: Brits små puslerier
Vi fikk også inn mange gode tips og råd for en vellykket Halloweenfeiring som nok kom godt med for mange siden dette er en forholdsvis ny tradisjon i Norge. Mange nevnte regelen med å tenne et lys eller ha en dekorasjon utenfor døren sin dersom man ønsker å være med på "knask eller knep" og at de som var ute på tokt bare oppsøkte disse hjemmene. 

Det var også mange som var opptatt av sikkerhet, og minnet oss på å passe godt på de små ute i mørket. At flere barn og voksne skal gå i følge, og bruke refleks ble nevnt flere ganger. 

Miriam Frantsvåg sendte oss en fin liste med tips som vi har skrevet om her. I tillegg har vi fått drøssevis av kommentarer fra dere og det setter vi veldig pris på. Vi har fått filmtips, musikktips, reisetips, aktivitetstips og mye mer, alt innenfor temaet Halloween!


Vinnertipset kommer fra bloggen Mies Mirakler. Dette falt vi helt for, et perfekt tips for dere med småbarn eller regnvær på Halloween, med å banke på egne dører inni huset! Dette vil vi premiere fordi det er sosialt og inkluderende og alle kan gjøre dette hjemme Vi i -nille elsker en inkluderende feiring alle kan få være med på - alle har råd til å ha det fint, koselig og sosialt!

Her er tipset vi fikk av Mies Mirakler.

"Vil også bidra med et tips når man har små barn som kanskje ikke orker eller kan gå ute i mørket og knakke på dører. Så kan man leke knask eller knep i sitt eget hjem om man har feks en gang med 3-4 dører til forskjellige rom i hvor man bytter på å åpne utkledt som noe skummelt eller morsomt. *♥*"

Foto: Mies MiraklerTusen takk for dette koselige tipset, Mies Mirakler!

Gratulerer med et -nillegavekort på kr. 500! 

Vi takker igjen for deres entusiasme og engasjement for Halloween og at dere ville dele den med oss!

1 kommentar:

  1. Hææææ? Nå gir jeg meg ende over. Tusen tusen hjertelig takk! Tror nesten jeg må bruke gavekortet til å kjøpe inn noen ting på -nille til en liten giveaway på bloggen min jeg ;) Følg med, følg med... De flaggermusene fra Brit over her var forresten utrolig stilige, kan jo brukes som godteposer til Halloweenknasket om man knytter snop inni istedenfor avispapir :) *♥*

    SvarSlett