torsdag 3. november 2011

Halloween; Vi kårer grøsselig god mat!

Halloween ble feiret i mange hjem 31. oktober, og noen benyttet også helgen før til å få maksimalt ut av Halloween, gresskar, utkledning og moro. Vi spurte dere om alle deres tips, råd og inspirasjon i forbindelse med Halloween - og vi har fått så mange flotte bidrag! Det har virkelig vært en fryd å gå igjennom alle innsendte bidrag! Vi har sortert bidragene deres i fire kategorier - og har kåret en vinner i hver kategori.

 Nå presenterer vi bidragene 
og vinneren 
i kategorien 

Matinspirasjon
 Mange av bildene har kommet inn på vår Facebookside
- tusen takk for engasjementet deres!


Randi Husom laget fingre både i år og i fjor!Denne skumle kaken har mannen til Hilde Toresen Lund pynta. Paul A Brown var i Halloweenbryllup i England og fikk servert denne fantastiske kaken!Andre sendte oss blogginnlegg med mange flotte tips og bilder. Trykk på bildene under for å komme til blogginnleggene. 

Fingermat er det klart man må ha til Halloween!
Disse grusomme fingrene er fra bloggen til Mat på bordet


Denne kaken ser fantastisk ut! Pyntingen steg for steg
er vist på bloggen til Mine Gleder. Ta en titt!


Brits små puslerier presenterer noen kreative men enkle Halloweenmuffins. Kjempefine!Dette kreative og fullt spiselige monsteret har vi fått fra bloggen Norwaystyle.
Les hele innlegget for å se mange andre flotte Halloweenbilder!


I denne kategorien klarte vi ikke å velge  bare en... Det ble to vinnere!


Og vinnerene er...Vilde fra bloggen Huset på Høyden har laget disse fantastiske knoklene! Finn ut hvordan på hennes blogg. Vi elsker dem! De kan både spises og brukes som dekor, de passer i et stilfullt og moderne hjem,  det er et flott bilde og litt alternativt - ikke alt trenger å være sort eller oransje på Halloween!

ogAnette fra Foreldremanualen har laget denne helt vanvittige meitemarkgeléen! Alle elsker gelé! Her har Anette brukt sugerør for å få til disse slimete meitemarkene som kan skremme vettet av hvem som helst. Dette kan du gjøre sammen med barna, men les Anettes gode råd om hvordan i blogginlegget. I tillegg laget Anette ekkelt popcorngørr, som også er vist i bloggen. Ta en titt!


 Vi takker Vilde og Anette for fantastiske bidrag! 
 Gratulerer med hvert deres -nillegavekort på kr. 500!

Ha en flott torsdag alle sammen!

2 kommentarer: