onsdag 30. november 2011

Hvem vil DU vi skal gi en gave til?

Førjulstiden er for mange like spesiell som selve julen, og dette er uten tvil en tid for å spre glede og ta vare på de vi har rundt oss!

Vi i nille har lyst til å hjelpe dere å gi en ekstra oppmerksomhet til noen som fortjener det!
Hver dag i desember kan du ta turen til hvilken som helst av våre butikker, ta bildet av et nilleprodukt du kunne tenke deg å gi bort til en du mener fortjener en ekstra oppmerksomhet i førjulstiden. Hver dag i desember velger vi ut en av de som er nominert den dagen, som får gaven du har valgt ut tilsendt i posten - med din hilsen på!

Høres ikke det ut som en hyggelig førjulsglede? 


Alt du trenger å gjøre er:

1. Besøk din nærmeste nillebutikk
2. Ta et bilde av produktet du vil gi
3. Last opp ditt bilde på vår facebookside
4. Fortell oss hvorfor din venn fortjener gaven (husk å gi oss navnet på vedkommede)

Vi i nille velger ut en av de nominerte per dag som får gaven tilsendt med din hilsen!

Vinnerne velges ut basert på begrunnelsen for nominasjonen, bildet som er tatt eller en spesielt kreativ variant, så slipp fantasien fri og knips i vei! Du kan sende inn ett bilde hver dag i desember, så om du har flere du vil nominere og flere du vil sette pris på, så er dette 24 sjanser for deg til å gjøre det!

I tillegg:
Hver søndag trekker vi en av gavegiverene som får et gavekort på nille til en verdi av 500 kr! Litt skal du da ha igjen for å være så grei mot alle dine nære og kjære, ikke sant?

Kanskje du kjenner noen som fortjener en oppmuntring? Kanskje noen som virkelig trenger et av våre fine produkter? Noen du er ekstra glad i som du vil overraske? Noen som trenger en overraskelse? Noen som trenger et pust i bakken?


Og kanskje noen nominerer akkurat DEG?
På facebook må du registrere ditt navn, din epost og ditt telefonnummer når du laster opp bildet ditt, i tillegg til selve begrunnelsen for hvorfor du mener vedkommede fortjener denne gaven. Dersom ditt bilde blir plukket ut tar vi kontakt med deg for å få adressen til den heldige mottakeren :)


Håper mange har lyst til å spre førjulsglede med oss! 

 
 


Vi setter stor pris på alle som tipser om denne alternative julekalenderen. Lån gjerne knappen over og lenk den enten til dette innlegget eller rett til siden vår på facebook, hvor bildene kan lastes opp; https://www.facebook.com/nillenorge?sk=app_252803548108336

TUSEN TAKK FOR AT DU DELER!

Dette handler mer om å gi enn å få, men vi er overbevist om at den som gir, den vil få - om ikke i materiell forstand, så i form av takknemlighet, glede og god samvittighet!

2 kommentarer:

  1. Det var virkelig en kjempefin variant! *♥*

    SvarSlett
  2. så fantastisk!
    skal innom på nille i morgen og knipse.....har en person som betyr så mye og jeg ønsker virkelig hun hadde fått en gave i posten :-)

    SvarSlett