mandag 14. november 2011

Ikke jul helt enda, men...

Er det noen av dere som har begynt med adventsforberedelser? Som er igang med kalendergaver eller kanskje til og med noen julegaver? Et viktig virkemiddel for å holde juleforberedelsene koselig og ikke stressende, er å kunne ta seg god tid, synes vi. Gjøre noe nå og da, ta seg tid til å lukte på de herlige duftene og bruke mørke kvelder med masse deilige stearinlys over alt til å skrive lister, pakke inn gaver, skrive julekort og mye annet koselig.

Noen synes ikke jule kan komme fort nok, andre mener den bør drøye enda litt lenger - og alt er like greit, ikke sant? Man får gjør slik man selv synes er best! 


En av de tingene vi synes er med på å skape den gode julefølelsen, er å kunne gjøre seg flid med gaver vi skal gi bort. Enten det er kalendergaver, julegaver eller bursdagsgaver for den saks skyld; det å kunne kose seg med å pakke inn og lage en spesiell gave, til en spesiell person, det ligger det mye glede i!

Som vanlig før jul slipper vi våre reklamefilmer, som går på TV i disse dager, slik at du kan se de også her på bloggen. Vi tar gjerne imot deres innspill og tips, for det er jo for dere vi lager disse filmene!

Julen er mangefarget; noen sverger til klassisk rød, noen ønsker en hvit jul, ikke bare ute - men også inne. I førjulstiden er fargen lilla populær hos mange, selv om mange nå ønsker hvit eller andre farger fra desember måned begynner. Hvilken farge er din adventsfarge?
Er du glad i lilla i adventstiden?
Det er deilig å kunne velge sin egen julefarge! Vi gjentar suksessen fra i fjor med innpakningspapir til herlige kr 1,-.
Klarer du se en annen godtbit som hører julen til i filmen?


Det å kunne pynte og lage inspirerende dekorasjon i våre butikker, er like viktig som å ha varer i hyllene! Vi elsker å få utløp for kreativitet ved å dekke bord, lage dekorasjoner og fine utstillinger i butikkene våre - og vi håper du liker det! Gi oss gjerne tilbakemelding om du har noen gode idéer til ting vi kan gjøre - vi hører gjerne fra deg!


Har du begynt å planlegge julen
Er den første julegaven i hus? 
Eller tar du det hele med knusende ro en god stund til?

Det er viktig å kose seg litt,
det er vår mening om den saken ;) 

 

14 kommentarer:

 1. Jeg er snart ferdig med julegavene, deilig å ha god tid synes jeg:) Og til advent blir det pyntet med lilla og sølv, har allerede sikret med lys og duker fra -Nille ;)

  SvarSlett
 2. De første julegavene er i hus. Men, nå blir det pause, gitt... Flytter inn i nytt hus i desember, så her må det forberedes og pakkes i stedenfor (he-he).

  Gleder meg til advents- og julepynting i nystua. Advent = lilla. Og julen skal være rød med litt sølv attåt. :))

  SvarSlett
 3. Jeg har så vidt begynt med julegavene:) Holder på med kalenderpakkene, vi har 3 barn så det blir noen gaver å sette sammen:P Tre jenter da, med stor alders forskjell.Yngste er 5, så er det ei på 13 og ei på 16. :)

  Gleder meg til advent, jobber i barnehage og det er så koselig med alle juleforberedelsene sammen med barna:)

  SvarSlett
 4. Så nydelig de lysene /tallene og fatet var!Selger dere det også?Det kunne jeg tenkt meg.

  I bloggen min er jeg i full gang med juleforbredelser med å lage pakkelapper,lys,kort osv

  Klem Fra Eva Helen

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Jeg er nesten ferdig med julegaveinnkjøpet! :-) Også lurte jeg på en ting.. som vinner av en av halloweenkonkurransene deres (gavekort 500) har jeg fremdeles ikke blitt kontaktet. Jeg sendte inn en liten kommentar her på bloggen for en stund tilbake, men har ikke fått svar på den heller. Jeg forstår jo at det er mye å gjøre for dere nå frem mot jul! :) - men det hadde vært litt kjekt for min del å motta gavekortet innen den 24, slik at jeg kan kjøpe noen juleartikler hos dere :-) Vilde, Bergen

  SvarSlett
 7. Tenker ikke på stort annet enn jul for tiden jeg :) Planlegger og koser meg. De fleste julegavene er allerede i boks! Desember skal brukes til kos.

  SvarSlett
 8. Hei!
  Ja jeg er i full gang med juleforberedelsene... godt i gang med gavene også... Også har jeg vært innom hos dere og kjøpt meg noen god biter! Blant annet JUL bokstaver som er lysestaker :)

  Klem Anette

  SvarSlett
 9. Har kampanjen med lilla lys til 10kr startet i alle butikkene?

  SvarSlett
 10. Jeg er ferdig med alle julegavene faktisk. Eller alle som skal kjøpes da, blir vel noe heklede julegaver i år også :) Har kjøpt julegavepapir til 1 kr og faktisk også rekket og pakket inn alle gavene :) deilig altså.

  Her i huset blir det pyntet med nisser og julepynt både i lilla og rødt helt fra første søndag i advent :) Er så utrolig koselig med nissene syntes jeg, så vil ha de lengst mulig!

  SvarSlett
 11. Veldig mye fin julepynt på Nille, synd mye er dyrt. Fikk helt sjokk da jeg så prisen på et julehus til over 500kr.. på NILLE?! skal ikke dere være snill-priset da? Hvis jeg hadde kjøpt det julehuset + et juletre + en veldig fin slede dere har, så hadde de tre tingene komt på nesten 1000 kr? Nei, så julepynten min blir heller kjøpt på en annen butikk, for de pengene kan man like så godt kjøpe på dyrere interiørbutikker.

  SvarSlett
 12. Julen er under planlegging.
  Den første julegaven er innkjøpt, men jeg vet stort sett hva annet jeg skal kjøpe.
  Jeg har kjøpt lilla adventslys på nille og her er det lilla hus de siste uke før jul.
  I jula bruker jeg mye rødt, men også sølv, gull og hvitt.

  SvarSlett
 13. هذه الشركة توفر خدمات تسليك و تنظيف مواسير الصرف الصحي ، و كذلك توفر أيضا خدمات تنظيف البيارات و غرف التفتيش ، مع الاعتماد على مواد حديثة تعمل على إزابة التكتلات الموجودة بالصرف و التي أدت إلى الانسداد ، و كذلك تقنيات و أجهزة توفر الكشف عن مكان التعطل ، هذا مع توفير إمكانية شفط القاذورات المتراكمة في المكان الذي أصيب بالانسداد ، و تفير خدمات الكشف عن اختلاط الصرف بالمياه
  شركة تسليك مجاري بالرياض
  المسبح من أهم الأشياء التي تستخدم ربما كشكل ديكوري بداخل المنزل ، أو أنها تستخدم لمزيد من المتعة داخل المنزل ، و لابد من الاهتمام بتنظيفها بشكل دوري حتى لا تكون سببا في نقل الميكروبات و الأمراض ، و هناك العديد من الشركات التي تعمل على تنظيف المسابح بالرياض بأعلى مستوى و منها على سبيل شركة أرض الانجاز
  شركة تنظيف مسابح بالرياض
  الخزانات من أهم الأشياء التي لابد من وجودها في المنزل ، و ذلك لأنها تعمل على حفظ المياه باستمرار في وقت انقطاعها ، و كذلك تعمل على حفظها بجودة عالية ، و هناك العديد من الشركات التي توفر خدمات عزل الخزانات بالرياض و منها على سبيل المثال شركة أرض الانجاز
  شركة عزل خزانات بالرياض

  SvarSlett