mandag 28. november 2011

Venter du også på noe hvitt til jul...?

Om vi titter ut av vinduet her vi sitter, minner det mer om en tidlig vår enn om adventstiden kalenderen vår forteller oss at det er. Men heldigvis kjenner vi på gryende julestemning likevel! Det å tenne det første adventslyset i adventsstaken i går, gjorde virkelig susen for glede og forventningene til tiden som kommer - og da kan det egentlig se ut sånn som det vil utenfor. Juleforventningene skaper vi innendørs og i hver og en av oss - er dere ikke enige?

Vår hvite ugle har blitt en liten linselus i bloggverden
- og ugla vår digger det!

Selv om det ikke er hvit landskap ute de aller fleste stedene i Norges land, er det vel ingenting i veien for at vi klarer å skape hvit stemning innendørs? Vi er i full gang med det her hos oss og når vi titter rundt i bloggverden, ser vi at vi jammen ikke er alene om det.

Vi har lyst til å dele litt bilder med dere for å vise hvordan man med lettet kan lage hvit stemning, gjerne med elementer av natur - noe som er veldig hot trendmessig innenfor interiør for tiden:

Vil du dele din førjulsglede med oss?

Første søndag i advent er nå vel overstått i de tusen hjem og vi vil gjerne se hvordan DIN adventsstake ser ut hjemme hos deg. Om du har blogget og vist frem den på bloggen din, kan du dele lenken i kommentarfeltet vårt. Om du ikke har blogg eller ikke har delt bildet av adventsstaken din på nettet tidligere, oppfordrer vi deg til å dele bilde av din adventsstake på vår facebookside.
Vi håper dere vil være med og spre førjulsglede!


Hvordan liker DU å ha det rundt deg
i førjulstiden vi nå er inne i?


6 kommentarer:

 1. Og adventsstaken er selvfølgelig kjøpt på nille ;)

  SvarSlett
 2. Her er min utgave av årets adventsstake! Fatet er fra nille (sprayet hvitt) samt tallene 1-4 :)

  http://camillasvilla.blogg.no/1322420490_adventslys.html

  Camilla :)

  SvarSlett
 3. Tuuusen takk for premien fra Blåfjell givwawayen!! Jeg er helt overveldet! http://blog.christine.cc/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

  SvarSlett
 4. Her er bilde av årets adventsslys!:)
  http://www.junesdagbok.com/2011/11/idag.html

  Klem June

  SvarSlett
 5. Hei hei!
  Bare innom en liten tur for å takke for den fantastisk flotte pakken vi fikk i posten i dag, kan tro det var en liten kar som var helt overveldet. Tar dere turen innom bloggen min så kan dere se hvor godt gaven falt i smak. ;o)
  Tusen takk ennå en gang!
  -Cathrin-

  SvarSlett