lørdag 5. november 2011

Vi er med på noe helt nytt!


Vi i -nille har fått være med på et utrolig kult prosjekt - og er rett og slett veldig stolte!

De aller fleste har antakelig hørt om "Jul i Blåfjell"? En barnetv-serie vist som adventskalender på NRK i desember. En serie som veldig mange har blitt veldig, veldig glade i. Det ble laget kinofilm og det ble også satt opp som teaterforestilling, alt med dundrende suksess.


Nå kommer "Blåfjell 2" - som kinofilm! 

Et hobbysett med alt du trenger til å lage disse to søte nissene - perfekt aktivitet med barna!Og ikke nok med det; filmen er den første skandinaviske, helaften kinofilmen i 3D - så her det spekket med tøffe effekter og strålende grafikk. Filmen settes opp på norske kinoer over hele landet fra 18. november  - og vi gleder oss til å ta med små og store barn på kino - og vi er klare til å la oss bli revet med!

Filmen har egen facebookside her: Blåfjell 2

Se trailer til filmen her;Hva har -nille med denne filmen å gjøre, tenker du kanskje nå? 

Vi har vært så heldige at vi har fått jobbe tett med filmselskapet i denne produksjonstiden, for vi er et av selskapene som har fått produsere effekter til denne filmen! Det har vært intens jobbing lenge, så nå er vi spente og veldig forventningsfulle - vi håper såklart at dere liker det vi har laget!

Til dere som liker håndarbeid; kanskje det kommer et nisselue eller nisseskjerf av det garnet?

"Blåfjell 2"-produktene ser dere noen av her på bloggen og andre på vår facebookside, men det finnes enda mange flere i våre butikker. Våre Blåfjell2-produkter selges kun i -nillebutikkene (utenom julekalenderen, den er også tilgjengelig andre steder), så dette er vi såklart stolte av!Nå er vi spent å å høre hva dere synes om våre Blåfjell2-produkter! Ta gjerne en titt i en av våre butikker og legg igjen en kommentar her på bloggen eller på vår facebookside, for å gi oss tilbakemelding på hva du synes.

Og hva med filmen - er dette en film dere kommer til å få med dere i oppladningen frem mot jul?


Vi skal såklart se filmen
- og vi gleder oss stort! 


1 kommentar: