mandag 12. desember 2011

Førjulsglede og GAVEKORT!

Vi har nå hatt en drøy uke med førjulsgleder på vår facebookside - og vi blir virkelig rørt av å lese gode ord om deres nære og kjære. Noen har fått sende en leke til barna sine, noen har fått glede en mor med en fin tekanne - mens andre har gledet noen som har hatt det litt trått i det siste.

Ingen begrunnelse er feil - her er det nettopp DU som bestemmer! 

I tillegg til disse gavene som vi har sendt ut på vegne dere, har vi nå trukket TO heldige vinnere som får gavekort på 500 kr! Vi har trukket ut to stykker blant dere som har nominert noen dere holder kjær - for såklart det må dryppe noe på dere også!Og de heldige vinnerene er;

Grete Rørvik
 Nominasjonsteksten: 
Eg vil gje min eldste datter ein juleoverraskelse. Ho har ei datter på 4,5 år som har ein skjelden arteriesjukdom, og no har dei nett vært på Riksen og diverre fått dårlege nyhende endå ein gong. Så eg ønskjer at ho skal få ei positiv nyhet no i juletida. Eg har lagt ved eit bilete av ei lyslykt, ein engel, eit julatre, nokre "sølvkuler" og litt snø som eg har kjøpt til meg sjølv på -nille. ( biletet er tatt heime hjå meg sjølv, og de står sjølvsagt fritt til å bruke det vidare ) Hadde vært kjekt om ho kunne fått pynta med noko så fint ho og. :)

og 
Kjersti Johnsen
Nominasjonsteksten: 
Julen er barnas høytid, og ønsker derfor å nominere lille Lukas Leander. Med sitt lille sjarmerende vesen har han spredd juleglede i butikkene og ønsker seg så inderlig et eget bestikksett. At mamma nominerer håper jeg at juryen synes er ok... Hvis ikke kan jeg jo legge til at han er verdens beste kompis og at bestekompiser jo fortjener en litt førjulsglede? :)


Vi gratulerer! 
Vi tar kontakt med dere for å få adressen hvor vi skal sende gavekortet. 


Nå er det en ny uke med nye muligheter for å vise noen at du setter ekstra pris på de. 

 

4 kommentarer:

 1. Hallo, jeg lurer på om dere har den samme julepynten til salgs neste år? De fine figurene i akryl? :) Har så veldig lyst på det store juletreet i akryl, så satser på å få kjøpt det på salg, men hvis jeg ikke blir førstemann til møllen og får tak i det, så håper jeg det er å få kjøpt neste jul? :)
  Mvh Silje-Mari Olsen

  SvarSlett
 2. Nice job guys! Fast and result-minded essay writing is what we do best. Feel free to contact https://topessaybrands.com/review/essay-service-com-review/ anytime there’s a too difficult or wearisome assignment at hand you’d rather had done by someone else. Someone with skills, experience, talent, and dedication.

  SvarSlett
 3. Our sole purpose is to bring your ideas through our high-grade apps combined with our industry-based experience that covers a wide variety of industries to flourish your business to the next level.

  SvarSlett
 4. A cognac leather motorcycle jacket is a stylish and iconic outerwear piece designed specifically for motorcycle riders. It combines functionality, durability, and a fashionable aesthetic.

  SvarSlett