torsdag 22. desember 2011

Innpakking av julegaver - enkelt tips!

Det er dagen før dagen før dagen.

Antar det er mange som oss i vårt langstrakte land akkurat i dag? Har kanskje noen ærend her og der igjen, noe mat som skal forberedes, kanskje litt baking som gjenstår og noen pakker som skal pakkes inn?


I dag deler vi et veldig enkelt, men likevel effektfullt, tips til hvordan gjøre julegavene ekstra fine. Det er ikke alltid så mye som skal til. Her har vi brukt gråpapir, små julekuler og tag's fra nille - og med gråpapiret som bakgrunn, er det lett å variere pakkene etterhvert som man får lyst.Hva synes du? 

Pakker du inn gavene du gir bort på en spesiell måte? 
Del gjerne med oss i kommentarfeltet og har du vist frem bilder, så legg gjerne ved lenke. 


Har du lyst til å bli trukket ut som dagens nillevenn på facebook? Vi deler ut gavekort hver dag ved midnatt, og alt du trenger for å kunne være en av de vi trekker ut, er å registrere deg på siden vår.


8 kommentarer:

 1. jeg har pakket inn julegavene i gråpapir i årevis, miljøvennlig og fint :) Ett år brukte jeg rødt bånd og rød sprittusj til å skrive rett på papiret istedenfor gavelapper. I år er det noen med rødt bånd og noen med grønt bånd, og gavelapper fra bla. -nille :) *♥*

  SvarSlett
 2. I fjor pakket jeg inn gavene i gråpapir og med rødt bånd og hjerter, men i år har jeg gått for rødt papir med polkadotter. Bilder av gavene finnes på bloggen :)

  SvarSlett
 3. There is a lot of great discount offer on Christmas Day. I also give a discount on cheap essay writing services this Christmas Day. So please don't waste our time and Grab this Opportunity As well.

  SvarSlett
 4. WOW! this is a cool way to wrap your gift. Thanks for sharing the idea. Now repair your mobile in Baltimore from vfixphonesandtech.com check out for more information.

  SvarSlett
 5. We are affordable and feasible to make sure you get the finest shopify mobile app development services.

  SvarSlett
 6. Thank you for providing this article about Wrapping Christmas presents; I'll try my best to spread this information as widely as possible, and I've bookmarked your page in case of any future modifications. I was looking for Assignment Help Online service in the UK when I came across your website, which I read thoroughly. It is critical for our people, therefore please keep up the excellent work.

  SvarSlett
 7. Very informative. Thanks for sharing this blog.
  CRM for manufacturing

  SvarSlett