fredag 30. desember 2011

Nyttårsbord og mulighet til å vinne gavekort!

Om litt over et døgn kan vi skrive 2012!

Mange fyller huset med familie og gode venner, eller drar på besøk og fyller andres hus med latter og smil. Vi gleder oss til hverandres selskap og årets siste måltid. Latteren og praten sitter løst - for nå gleder vi oss til klokken nærmer seg 00:00 - og vi kan starte et helt nytt, blankt år med å dele ut gode klemmer og ønsker for det nye året.

Vi håper det er sånn for dere også!


Vi har lenge sett frem til å vise frem vårt fine, nyttårsdekket festbord. I mangel på av snø utenfor her vi holder til, har vi valgt hvit og glass som primærfargene. Kanskje vi på den måten kan fremtvinge litt snø-assosiasjoner til dere som ser? Uansett håper vi bordet vårt kan være en inspirasjon til dere, og aller helst; at dere deler deres nyttårsdekkede bord med oss!


Del gjerne ditt nyttårsbord med oss!
Legg gjerne igjen en kommentar med lenke til eget blogginnlegg under her, om du har blogget ditt nyttårsbord, eller last opp bildet av nyttårsbordet ditt på vår facebookside. Vi gleder oss til å se!

Vi setter også stor pris på om du deler vår vår facebookside med dine venner og kjente! Vi håper å kunne snakke med enda flere av dere i 2012 og ikke minst; at dere vil snakke med oss. Fortelle oss hva dere ønsker dere, hva vi kan gjøre bedre, hva som er spennende, hva dere liker og hva dere ikke liker. Dere gjør oss bedre, og det er vi utrolig takknemlige for!

For å dele vår facebookside kan du f.eks. klikke deg inn på denne lenken
og trykke på en av de to knappene øverst; Share eller Klikk her for å invitere flere nillevenner.


Om vi klarer å samle enda flere av dere som er interessert i interiør, scrapping, barn og barnebursdager, som liker sesongene vi har i Norge, som liker å finne gode varer til en rimelig penge - og som har lyst til å påvirke hvordan nillebutikkene skal se ut i årene fremover, da går vi inn i 2012 på akkurat den måten vi ønsker oss!

Vi har et gavekort på 500 kr i våre butikker som vi gjerne deler ut til en av dere som deler bilde av deres nyttårsbord og / eller som deler vår facebookside til venner og kjente som dere tror kan finne oss interessante!  Legg igjen en kommentar under dette innlegget om du vil være med i den trekningen (du trenger ikke skrive på vår facebookvegg at du deler, det er kun her under dette innlegget at kan melde på deg på denne trekningen!).

TAKK for at du deler! Til sist gjenstår bare det aller hyggeligste; å ønske dere en fantastisk flott nyttårsfeiring!


Vi takker for året som har gått -
gleder oss til fortsettelsen inn i det nye året! 


28 kommentarer:

 1. Nydelig. Jeg er med. Har delt siden deres og bilde av bordet kommer når det er ferdig dekket :)

  SvarSlett
 2. Vakkert! Jeg blir virkelig inspirert..og selvfølgelig vil jeg gjerne vinne 500 kr:))) Fint hvis dere kunne skrevet prisen på de tingene dere viser bilde av..har jo lyst på ALT:)
  nibrek@gmail.com

  SvarSlett
 3. Jeg ønsker dere i Nille et riktig godt nytt år. :D må si jeg gleder meg stort til et nytt år med masse ny og nydelig pynt og duppedingser fra dere <3 og selvfølgelig deler jeg siden deres på FaceBook :)

  Mvh Annelinn T.

  SvarSlett
 4. Så flotte glasstrær! Sånne må jeg se om finnes i butikkene lenger. Siden jeg skal bort nyttårsaften (hvis minsten blir frisk) så skal ikke noe bord dekkes. Jeg deler heller derfor på facebook.

  GODT NYTTÅR NILLE. DERE ER GODE!

  SvarSlett
 5. Kjempefint pynta... Godt nytt år til dere alle i Nille, og spesielt til dere i Kristiansund. Så sees vi på nyåret.... :o)))

  SvarSlett
 6. Dere har så mye fint, Deler på facebook og ønsker dere et godt nytt år:
  Gro Kåsmoli
  grkaas@online.no

  SvarSlett
 7. delt på facebook, godt nyttår!

  SvarSlett
 8. Er med! Så hadde ikke Nille egne gavekort, det må dere få, smil!!! Men jeg var heldig, fikk et som rommet hele Oslo City kjøpesenter, da er Nill-handlene reddet!!! Delt!

  Bente Hagen
  netlohell@hotmail.com

  SvarSlett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 10. Jeg har dekket nyttårsbord med duk fra Nille :)

  http://randihusom.blogspot.com/2011/12/takk-for-det-gamle.html

  SvarSlett
 11. Har delt!
  I år blir det ikke noe bord på oss, bare en hyggelig samling der familien beundrer de fine rakketene utenfor. Har kjøpt raketter og god mat da :)

  Maimun Ahmed Yusuf
  Fati96_@hotmail.com

  SvarSlett
 12. Deler på facebook jeg også siden det var lite til bordekning her på nyttårsaften.
  Men vil gjerne være med i trekningen. :)

  Klem Charlotte

  SvarSlett
 13. deler dere gjerne på FB atter en gang. Godt nyttår :) ma-sto@hotmail.com

  SvarSlett
 14. Deler gjerne :)
  Dere har de lekreste bilder og de flotteste produkter på bloggen deres, men jeg savner produktnavn/produktnr og pris på det dere viser.

  Ellers gleder jeg meg til masse fine nyheter og gode kjøp hos Nille i 2012.
  Godt nytt år!

  SvarSlett
 15. Liker & anbefaler Nille både på facebook & i den virkelige verden! :-)

  Trine D.

  trineson@gmail.com

  SvarSlett
 16. Liker siden deres!

  Desverre ble det ikke mye til nyttårsbord i år p.g.a. jobb, men kan jo ta det igjen til bursdagen min i februar! Da satser jeg på skikkelig barnslig barnebursdag-tema, og alt skal være fra Nille!

  Hjelper litt at jeg bor fem minutter unna Nille på Mosseporten senter også, da ;)

  SvarSlett
 17. Vi hadde før-nyttårsbord den 30. så her er mitt bidrag:
  http://camillasvilla.blogg.no/1325455373_godt_nytt_r.html

  Fra nille kommer dekketallerknene, serviettene og sølvstjernene strødd utover bordet. Liker!! :)

  Camilla

  SvarSlett
 18. ... hadde visst mer å vise av bordet mitt! :)

  http://camillasvilla.blogg.no/1325538396_frnyttrsbord.html

  Camilla :)

  SvarSlett
 19. Hei :) Hvor gammel må man være for å jobbe hos Nille? Har ikke funnet dette noe sted på informasjon på hoved siden deres.

  Er 15 år, og blir 16 dette året her.

  SvarSlett
 20. Liker og anbefaler Nille på facebook :))

  Katja
  (katjakaij@hotmail.com)

  SvarSlett
 21. delt!


  johnny_l_j@hotmail.com

  SvarSlett
 22. Deler på facebook og ønsker å være med i trekningen.
  mari_gull(at)yahoo.no

  SvarSlett
 23. Virkelig inspirerende bilder :) Delt på Fb og vil gjerne være med i trekningen.

  SvarSlett
 24. We provide expert Cyber Security Services by nurturing individuals to accessto on-going simulated campaigns that validate your skills.

  SvarSlett
 25. The New Year's table was beautifully decorated and the opportunity to win gift cards was a great added bonus. I would definitely recommend this event to my friends and family.

  SvarSlett
 26. Thanks for sharing such an informative and useful blogs. The article was very interesting and creative one. The conclusion of the blog was very interesting and trustable. So continue sharing the beautiful blogs always with us.
  lawyer bankruptcies

  SvarSlett
 27. Thanks for sharing an informative and useful blogs. It was written in an simple and simple and elegant way. The blog was really awesome and was easy to learn. I have enjoyed a lot by reading your beautiful blogs and articles. So continue sharing the beautiful blogs always with us.
  ¿Qué es un dui en Virginia?

  SvarSlett