tirsdag 6. desember 2011

Smågaver og førjulsglede!

Nå er virkelig julebordsesongen i full sving, og i tillegg har man alle de andre variantene av førjulskos; juleverksted, samle venner for gavebytting og mange andre koselige varianter. Mange av disse anledningene har man kanskje lyst til å ta med en vert-/vertinnegave - eller kanskje selve julegaven i seg selv?

Smågaver er kjekt å ha uansett - og på enkelt vis kan du lage fine smågaver selv! At selvlaget har sjel og er ekstra hyggelig både å gi og få, er ikke til å legge under en stol. Det skal ikke så mye til for å lage en gave som er dekorativ - og kanskje inneholder noe godt!


Hva med et fint glass med drops?

Et enkelt glass i seg selv; dekorativt - og ikke minst fristende!

Noen små hjelpemidler som kan sette deg igang;

  • Et glass med lokk - kan enten kjøpes eller man kan benytte et brukt syltetøyglass. 
  • Et eller fler dekorative bånd
  • En merkelapp eller to
  • Glansbilder eller dekorative klistremerker 
  • Noe å putte i glasset, som f.eks sukkertøy, småkaker, karameller, sjokoladekuler - eller hva med en skikkelig god julekaffe?


Du har nå laget en dekorativ og søt -på alle måter- liten presang!


Det er kun din egen fantasi som setter grenser for hva du kan lage som venn- eller venninnegave - kanskje du allerede har laget noe fint som du kunne tenke deg å dele med oss? Tips tas imot med stor takk! Kanskje du også vil laste opp et bilde av gaven på vår facebookside? La oss spre litt kreativitet nå, så hjelper du noen andre og får kanskje gode tips og råd selv :)


Har du husket vår førjulsoverraskelse?
Se kampanjen vi har på vår facebookside nå og bli med - det er gøy å glede noen som fortjener det! Vi i nille tar oss av alt det praktiske, du bare bestemmer hva vi skal sende og hvem som skal motta! 


Ønsker alle våre venner en strålende førjulstid
- og ikke minst; en vidunderlig helg! 


1 kommentar:

  1. Being one of the leading companies in Pakistan, we provide the guaranteed value with manageable projects to our valued clients. Expert of OSL is known for generating highly convenient online platforms to enhance sales conversion and lead generation for the client’s business.

    SvarSlett