tirsdag 20. desember 2011

Vi pynter til jul - og DU kan vinne gavekort!

Vår flinke pakningsdesigner, Lara, har sendt oss noen bilder av hvordan hun har pyntet til jul. Vi måtte naturligvis spørre om vi kunne dele dette med våre blogglesere og sporty som Lara er, så fikk vi lov til det!

Her er det nillepynt og kreative løsninger i skjønn forening, bare se her;

Kreativ og vakker julestjerne!
Kulen med hjort og "jul"-pynten er fra nille,
i tillegg til treet med lys og isttappene i glass

Vi følger naturligvis nøye med i alt av magasiner og blader for å se hva de tipser om og hva stylistene bruker for å lage fine miljøer - og det er klart at vi blir stolte over at de tipser om noen av våre ting! Under har Lara funnet et slikt tips i et blad, og har tatt bilde av det:

Noen av dere som har denne lysestaken?


Nå over til å spre litt førjulsglede til våre nillevenner;
Vi har i desember hadde en førjulskampanje som handlet om å nominere mennesker man mener fortjener en hyggelig overraskelse, og TAKK til alle dere som har sett menneskene rundt dere og nominert de til å vinne noe fint fra oss! 

Nå er det derimot tid for å tenke bittelitt på seg selv, sånn rett før gaveutdeling på sjølveste julaften og slikt. For vi i nille setter umåtelig stor pris på at dere deler, engasjerer, kommenterer, liker og gir oss tilbakemeldinger i sosiale medier! 
Hver dag ved midnatt vil vi trekke ut en heldig nillevenn som får et gavekort fra oss på kr 200. Vi trekker hver dag frem til jul, så om du registrerer deg på vår facebookside nå, så får du vært med i flest mulige trekninger! Kanskje du blir en av de heldige vinnerene? 

Vi setter stor pris på om dere vil dele denne førjulsgleden med oss, for selv om vi er veldig glad i alle de nillevennene vi har nå, så vil vi veldig gjerne at du tipser dine venner og kjente om oss, slik at flere nillevenner kan finne siden vår og være med! 


Vi ønsker dere noen strålende førjulsdager! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar