onsdag 4. januar 2012

GODT NYTT ÅR - og et lite spørsmål!

Tusen hjertlig takk til alle dere som var med på vår lille førnyttårskonkurranse! Dere fikk muligheten til å dele nille med venner på facebook og / eller vise oss deres nyttårsbord. Vi fikk mange fine tilbakemeldinger, bilder ble lastet opp på vår facebookside og noen av dere delte linker til herlige blogginnlegg!

Vi samlet alle dere som hadde delt nille på facebook og dere som hadde vist oss deres nyttårsbord i en liste, og lot random.org velge et tilfeldig valg for oss. Det er utrolig hyggelig at vinneren ble en vi vet følger med på hva vi gjør, ofte er i butikkene våre og som gir oss stadig vekk gode tips, kommentarer og hyggelige ord. Ikke minst blogger hun stadig vekk om det fine hun lager, av dekorasjoner og pyntede bord, hvor mye av det hun bruker kommer fra våre butikker.

Det er derfor en ekstra stor glede å kunne fortelle at vinneren av nyttårsgavekortet vårt går til:

Camilla fra Camillas Villa


Vi ser at Camilla legger ned mye arbeid og kjærlighet i å lage en fin stemning for sin familie og sine gjester, så når hun dekker bord er det både innbydende og lekkert. Det er kreativt og dekorativt, og vi setter stor pris på inspirasjonen du sprer, Camilla. Ekstra kreativt er det at hun faktisk har fått sin mann til å filme bordet, for å kunne vise borddekkingen på en fantatisk inspirerende og smakfull måte. En perfekt, liten nyttårsfilm som forhåpentligvis inspirerer flere enn oss!

Bildet er lånt fra Camillas Villa, klikk på bildet for å komme til innlegget
Bildet over fungerer som en en liten smakebit av bordet. 
Ta en titt på videoen av bordet ved å klikke på bildet under her;Premien er et gavekort på kr 500,- i våre butikker, og vi gratulerer Camilla med premien!


Et lite spørsmål helt til slutt;

Vi setter stor pris på om du legger igjen en kommentar og forteller oss hva du ønsker deg aller mest fra oss i året som kommer. Klikk deg gjerne inn på vår facebookside og stem på det DU ønsker deg mest av! Det som foreløpig ligger på topp er følgende: klikk på bildet over for å komme rett til spørsmålet vårt på facebook


Vi ser virkelig frem til å inspirere og bli inspirert av dere
i dette nye året vi nettopp har gått inn i!


Godt nytt år alle sammen!1 kommentar:

  1. Wow, tusen tusen takk - alltid veldig hyggelig å vinne!! :) Gleder meg allerede til å bruke gavekortet på det som etterhvert fyller tomme butikkhyller etter jul! :)

    Takk igjen!!

    Camilla :)

    SvarSlett