fredag 20. januar 2012

Ønsker du deg noen oppbevaringstips?

Vi er godt inn i det nye året og mange bruker tiden fremover mot våren i ryddingen- og systemets tegn. Det er så godt å starte vårsesongen med system i krinkel og krok, ikke sant?

Her kommer en rekke oppbevaringstips!

Hvem er vel ikke lei av smårot som ligger rundt uten å ha et fast tilholdssted? Hadde det ikke vært tidsbesparende å vite hvor ting og tang til enhver tid der?

Ta en titt på boksene under,i  fine grånyanser, størrelsene 26 cm og 33 cm;Hjemmet ditt vil ose av orden om du bruker disse til sokker, undertøy, leker eller hva som helst annet.

Et lite tips: 
Oppbevaringsboksen på 33 cm passer perfekt inn i IKEAs populære Expedit hylle!

Et annet tips er "skoesker", finnes i 2-pack i fargene sort og hvitt. Disse er yppelig til å oppbevare sko i - og det kan kanskje være greit å stue bort sko i vente på en kommende sesong? Ryddig blir det i hvert fall da!Men;
Disse boksene kan naturligvis brukes til så mye mer! Vi benytter de samme boksene til å ha CD-er i. De kommer med merkelapp til å skrive på, slik at du vet hva du har i dem, dersom du skulle ha behov for å dykke ned i arkivet. Har du barn, fungerer også disse boksene godt til å oppbevare barnas mange tegninger!


Liker du den rustikke stilen? 
Ta i såfall en titt på de fine boksene av tre.Treboksene kommer også i 2-pack - en liten og en stor, som avbildet i det første bildet. Den store er kjempefin til å blant annet ha blyanter og penner i - for eksempel på kontoret eller på rommene til arna.  Eller hva med å ha de stående i gangen eller på kjøkkenet, slik at de kan romme alt man gjerne legger fra seg rundt om kring av småting. Nøkler, småpenger og annet - kjekt å ha det på ett sted.

Knallkoselige, deilige kurver finnes også i den rustikke stilen, og de er både dekorative og et absolutt flerbruksprodukt. Blomsteroppsats, brødkurv eller på badet til å ha de mest dekorative håndklærne i? Bare fantasien som setter grenser her!


På vaskerommet er det også ofte behov for orden og system, så man slipper å ha klær liggende i hauger og stabler, eventuelt i mindre fine oppbevaringsgjenstander. Her kan vi tipse om disse flotte stofftrukkede skittentøyskurveene som vist på bildet under. God plass og lokk, sånn at man får skjult innholdet og dermed får gjort vaskerommet litt mer hyggelig. 
De kommer i to grånyanser - så hvorfor ikke bruke en til farget tøy og en til hvitt?  Skittentøyskurven er forøvrig 60 cm høy og i samme utførelse som boksene vi viste frem over. 

Vi håper dere har fått noen tips og inspirasjon, nå gjenstår bare å brette opp ermene og sette igang! :)


Har du inspirerende ordens- og system tips å gi oss, dele gjerne med oss enten under dette innlegget eller på vår facebookside!

God helg! 

3 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Så fine kassene var da! jeg likte de jeg=)

  SvarSlett
 3. Hei :-)
  Hva er prisen på den boksen som passer inn i Ikea Expedit hyllen ? :-)

  SvarSlett