fredag 3. februar 2012

Favorittene er tilbake!

Endelig! 

To av våre kundefavoritter fra i fjor er tilbake i hyllene våre og dette har vi virkelig gledet oss til å fortelle dere! Mange av dere har med jevne mellomrom etterlyst begge disse produktene, og vi har visst at det skulle komme tilbake, bare ikke eksakt når. Men nå vet vi!

Vi ønsker hjertelig velkommen tilbake i nillebutikkene; 

Cupcakestativ og tekanne!Forrige gang vi hadde cupcakesstativet i butikk ble det revet ut av hyllene og mange av våre følgere og kunder gikk den gang glipp av dette dekorative stativet. Det er derfor veldig hyggelig å kunne si at dette endelig er tilbake - og prisen er like hyggelig som sist; kun kr 69,- pr stk.

Vannkokeren i rustikk/romantisk stil er det mange av våre kunder som oppdaget i desember måned, og vi vet at mange fikk denne pakken inn som julegave og lagt under et fint pyntet juletre. Men vi vet også at den forsvant såpass fort ut av mange av våre butikker, at flere av dere ikke fikk kjøpt den.
Vi får mange tilbakemeldinger på at dere er glade for å endelig ha funnet en vannkoker som ikke ser ut som en standard vannkoker - men mer ser ut som en klassikt tekanne! Dermed tar den seg fint ut på benken selv når den ikke er i bruk og glir rett inn i den rustikke og landlige stilen! Vannkokeren er laget av porselen/glass og koster kr 299,- pr stk.

Fra og med mandag 6. februar er begge deler, i tillegg til en rekke andre tilbud, å finne i vår siste nillekatalog. Et lite tips på slutten til dere som bor et stykke unna den nærmeste nillebutikken; ring gjerne på forhånd for å forsikre seg om at varen er i butikk. Din nærmeste butikk finner du her på nille.no/finn din nillebutikk og bruk gjerne nummeret på varen du er på jakt etter; cupcakestativet har varenummer MUF006, vannkokeren har varenummer ELM259!


Nå er vi veldig spente;
Hva liker du best - cupcakestativet eller tekokeren?

God helg alle sammen
- og takk for at du tok turen innom bloggen vår!

15 kommentarer:

 1. Cupcake stativet. har to selv og er strålende fornøyd. dessverre ikke nille sine da disse var utsolgt.

  SvarSlett
 2. Jeg har den vannkokeren og er kjempefornøyd med den. :) Den tar seg veldig godt ut på frokostbordet (he-he). Tar litt lite vann i forhold til den andre vannkokeren jeg har, men det gjør i grunnen ikke noe... :)

  God helg!
  :)

  SvarSlett
 3. Cupcakestativet er kjempe fint og jeg har to av de selv. Men vannkokeren er en genial oppfinnelse med tanke på utseende!!!

  SvarSlett
 4. Sikler på et cupkakestativ, skal sjekke mine 3 lokale nillebutikker neste uke!

  SvarSlett
 5. Her blir det løp å kjøp begge deler takk:)

  SvarSlett
 6. Sååå fine - heldige meg som har gavekort på nille å svi av på dette!! LOVE!

  SvarSlett
 7. Det var en flott vannkoker!! Fikk veldig lyst til å bytte ut den vi har nå ja :)

  SvarSlett
 8. ønsker meg et par slike muffinsstativer, vannkokeren er nydelig også, men jeg har en fra Alessi som jeg håper holder i noen år til (har hatt den siden 2002). kommer stativene i andre farger eller kun sølv? kunne tenkt meg hvitt, sort eller rosa. -men kan jo kanskje forsåvidt spraymale... *♥*

  SvarSlett
 9. fikk huket tak i vannkokeren! så den er jeg veldig fornøyd med ja :)

  www.chasingthestars.blogg no < --- innlegg om den fantastiske vannkokeren

  SvarSlett
 10. Liker begge deler, men gikk glipp av cupcakestativet sist, så det skal jeg sikre meg til mandag!:)

  SvarSlett
 11. Et cupcakestativ er et must! Jeg har selv to, en liten og en stor som er ofte i bruk :) Jeg venter bare på at dere skal begynne å selge oppbevaringskasser for cupcakes.. *i wish* :)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 12. Jeg har bursdag denne mnd så jeg får ønske meg vannkoker ser jeg..... :-)

  SvarSlett
 13. Endelig ble de mine, begge to! :) Såå fornøyd!
  Vannkokerens show-off: http://camillasvilla.blogg.no/1329063295_allerede_en_favoritt.html

  :)

  Camilla

  SvarSlett
 14. Hei! Får dere vannkokeren inn igjen??

  SvarSlett