onsdag 15. februar 2012

Inspirerende blogger - en presentasjonskavalkade

Vi setter enormt stor pris på alle bloggere vi har her i landet! Alle som gjør seg flid med å skrive inspirerende tekst og ta nydelige bilder - og så deler dette med resten av omverden. Bloggmiljøet er virkelig et hyggelig miljø og være en del av!

I dette innlegget har vi valgt å tipse om noen av bloggene vi leser og som vi mener at flere burde ta en nærmere titt på. Noen av bloggene er spesielt fokuserte på interiør, andre er innenfor scrapping, mens andre igjen er av typen personlige hverdagsblogger. Inspirerende er de alle sammen - og under følger en liten bildekavalkade av inspirasjon!


Velkommen til vårt lille fantastisk-fine-blogger-maraton!
 Husk å klikk på de enkelte bildene for å lese den bloggernes innlegg!


Bloggeren Hedda har denne søte hjerteboksen på sitt rom som sin abolutte favoritt!
Kjempekoselig og tidløs!For kort tid siden hadde vi en liten oppfordring på vår Facebookside hvor dere skulle sende oss bilde av deres fine lysfat. Her kommer et til, fra bloggen Sivs Verden - se så koselig med den strikkede lysholderen side om side med den grå/sølv/krakelerte telysholderen, på trebrettet. Deilig, lun belysning!Ta en titt på bloggen til Karnas Hus! Her får dere oppskriften på hvordan dere lager deres egne konvolutter - og til og med pakkebånd. Legg merke til at hun også har "kledd på" den lille sjokoladeplaten. Skikkelig søtt!Det skal ikke mye til for å lage en søt liten overraskelse til din kjære! Her har bloggeren i NIB (Norske Interiør Blogger) et enkelt tips for å glede din kjære. Et pappkrus - og noen stempelbokstaver. Klarer du å gjette hva det står på koppen når stemplingen er ferdig? Se blogginnlegget deres!For et herlig stilleben bloggeren bak Bettum Villa har laget! En sort kasse (håndmalt?), noen flotte gamle glass, noen gamle velleste bøker - og på toppen; to flasker i farget glass (fra våre butikker) som passer kjempefint inn i stillebenet. Herlig!Camillas Villa har som så mange andre falt pladask for vår tekanne/vannkoker. Se her hvor perfekt den passer inn på bordet, nydelig dekket med en flott duk og en hjerteformet glassbolle med søte marshmellows. Klikk på bildet for så se enda flere bilder i blogginnlegget!En av de store trendene på kakefronten, er Cake Pops. Dette er i korte trekk små kaker laget ved å ta mindre deler av kaker (sjokoladekake, bløtekake m.m.), rulle bitene til små kuler som så settes på en pinne og pyntes. Min Hobbyverden har laget disse deilige fristelsene.


Er noen av disse blant dine favoritter allerede
- eller fant du kanskje noen nye favoritter blant disse?

Vi tar gjerne imot forslag til flere blogger vi bør følge eller innlegg vi bør lese. Vi lurer på om vi skal lage en slags liste på bloggen vår også, over blogger vi stadig er innom - hva synes dere om det? Si ifra om du vet om noen som vil passe på en slik liste - og ja, du kan godt tipse om din egen blogg!


Takk for at dere inspirerer!


(Bildene er lånt fra de respektive bloggene og ved å klikke på bildene tas du rett til nevnte innlegg.)


10 kommentarer:

 1. Ja, her har jeg flere blogger jeg leser :-) Men jeg må si jeg må titte innom flere av dem som jeg aldri har vært innpå før :-)

  SvarSlett
 2. Tusen hjertelig takk for herlige ord om bildet mitt og så morro at dere har tittet innom lille meg (og ja esken var håndmalt). Har enda noen bilder av de flotte blå flaskene deres som jeg skal blogge om en av dagene. Takk for fine varer til en billig pris.

  Klem Madelén

  SvarSlett
 3. Her er flere av mine favoritter også ja;)!
  Men kom gjerne med flere, det er alltid gøy å oppdage nye og inspirerende blogger!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 4. Supert med tips til nye blogger man kan stikke innom :)

  SvarSlett
 5. Hei Nille:)
  Jeg har vært innom noen av disse bloggene ja :) Hvis dere vil titte innom en annen foto og interiør blogg, så kan dere godt ta turen innom meg, jeg er 15 år og ELSKER foto og interiør. Det er stort sett det bloggen handler om !

  SvarSlett
 6. Heisann og tusen takk for hyggelig omtale og link til min blogg! Gøy å oppdage andre fine og inspirerende blogger også! :)

  Camilla :)

  SvarSlett
 7. Heisann! Mange gode blogger jeg er fast leser av her ja;-)

  I dag har jeg et innlegg om nuppefjerneren dere selger! Den er råbra!

  http://www.fru-andersen.blogspot.com/2012/03/tips-er-du-en-nupper.html

  Hilsen Fru Andersen.

  SvarSlett
 8. Takk for tips :) Her var det ett par blogger jeg ikke har sett før :) Nettopp oppdaget denne bloggen deres også, men denne skal jeg følge. Jeg er ofte på Nille å handler nips, siden det alltid er så masse fint, og at prisene passer meg ypperlig :)

  Det hadde vært hyggelig om dere ville titte innom bloggen min :)

  SvarSlett
 9. Hei Anita!

  Takk for en kjempehyggelig tilbakemelding og koselig at du liker bloggen vår!

  Vi har sett på den fine bloggen din; herlig og full av flott inspirasjon - det liker vi!

  Ha en kjempefin onsdag!

  SvarSlett
 10. In case the similarity index is below the minimum percentage required by your institutions, we will ensure that our writemyessays.org writers reduce it. This is aimed to make sure that you get a custom paper that has not been copied from online sources.

  SvarSlett