mandag 5. mars 2012

Koselig med vårstemning!

Det er ikke alltid så mye som skal til for å skape skikkelig vårstemning. Noen ganger kan det holde å kjøpe noen friske blomster og lage det fint rundt seg med blomster og annen pynt. Vi har skrevet og oppfordret dere om å sende oss deres fineste lysfatbilder tidligere - i tillegg til deres andre nillefavoritter. Vi har mottatt mange inspirasjonbilder fra dere på vår Facebookside. Så mange at vi faktisk bestemte oss for å dedikere et eget album til våre venner. Dette har vi kalt "Kundenes nille 2012" - og her legger vi inn et utvalgt av de av deres bilder som har inspirert oss mest. Har du tatt en titt?
 
Til vår siste katalog har vi laget flere lysfat og stilleben. Kanskje vi nå kan inspirere dere?


Ett fint lysfat, to uttrykk;
Øverst: Et lysfat (evt en tallerken), lilla dekorsand, lyslilla kubbelys, rosa dekorblomster, noen hvite glassfugler. Levende lys og friske blomster i matchende farger. Enkelt - dekorativt!
Nederst: Lysfat (evt en tallerken), naturfarget dekorsand, lysebrunt lys, dekorblomster og et telysholder i matchende farger og design.

Hvilket av disse uttrykkene er din favoritt?


Å ha et deilig fat å servere godsaker på når man får besøk, kan gi et lite hint av akutt lykke, i hvert fall for oss :) Med et fint og enkelt kakefat, er man alltid klar for kos. Det er innbydende og skaper fin lun avslappet stemning.Vi har selv forelsket oss fullstendig i disse stettefatene våre - nostalgisk, praktisk og veldig vakkert!


Finnes det noe koseligere enn synet og duften av friske blomster, enten fra egen hage eller kjøpt hos nærmeste blomsterhandler? Vi er i mars måned nå, det er lov å glede seg over våren nå - ikke sant?


Her er nok en gang noen eksempler på lysfat - mulighetene er som dere ser mange! Vi tenkte det kanskje kunne være gøy for dere å se hvordan vi kommer frem til å kjøpe inn og produsere varer som over? Alt dette er laget og kjøpt inn basert på blant annet et moodboard vi har fått lov til å dele av våre innkjøpere og designere. Det henger også nøye sammen med en fargepalett vi har brukt - og vi er godt fornøyd når vi nå føler det vi presenterer i butikk, er såpass i tråd med vårt opprinnelige moodboard og fargepalett.
 
Hva synes du om moodboardet og fargepaletten vår? 
Og ikke minst; varene som ble resultatet av dette? 

 
Er du klar for vårlige dager fremover? 
 
 

5 kommentarer:

 1. så fint det etg fatet var!

  SvarSlett
 2. Så nydelig det fatet var:) Min favoritt er nok det første bildet:)

  Takk for koselig hilsen på bloggen min foresten. Stas å få hilsen fra selveste Nille bloggen;)

  Klem fra Sweet Chili (Pernille)

  SvarSlett
 3. Det var mye fint :) Moro å se moodboardet :)

  Jeg likte best oppsettet på lysfat nr to, men med fargene fra nr 1.. :P

  SvarSlett
 4. Heihei:)
  Hvor får jeg tak i bokstavstemplene? Jeg bor i Salten i Nordland, og ser ikke ut til å finne de noen plass her (Fauske og Bodø). De ansatte i butikken aner ikke helt hva jeg snakker om en gang:/
  Er det bare noen få utvalgte butikker som har de?!
  Håper på svar!
  Klemklem, fra (en litt desperart, hehe) Fruen i Nord:)

  SvarSlett
 5. Hei:Her er det mye fint.

  SvarSlett