tirsdag 27. mars 2012

Strikkede påskeegg og annen inspirasjon!

Vi har vist bilder av strikkede påskeegg i vår påskekatalog, og da fikk vi raskt spørsmål på vår facebookside om vi solgte strikkede påskeegg. Dette var noe folk virkelig ønsket seg! Men nei, vi selger kun garn og pinner i våre butikker - men om du vil strikke dine egne påskeegg, anbefaler vi at du tar en titt på den fine boken til Arne & Carlos (lenke under).   Kunne du tenke deg å strikke disse selv?

Arne & Carlos-duoen er de samme guttene som står bak de strikkede julekulene som var så populære rundt juletider. Nå har de kreative gutta kommet med oppskrifter på strikkede påskeegg også, i en egen påskebok. Absolutt verdt en titt, så den anbefaler vi på det varmeste!


Klikk på bildet av boken under, så linkes du til et av stedene denne boken kan kjøpes.


Nå lurer vi;
Hva blir du påskeinspirert av? 

Vil du dele din påskeinspirasjon med oss? Om det er av strikkede påskeegg, tradisjonelle egg stappfulle av godis - eller kanskje av noe helt annet, som påskepynt, påskeblomster, en påskedekorasjon eller noe annet som sier 'påske' for deg - så håper vi du har lyst til å dele dette med oss på vår facebooksideVi samler alle bildene dere deler med oss i dette albumet stappfullt av god påskeinspirasjon - så del gjerne dine egne bilder også! Vi har blitt så glade for alt som er delt med oss, at vi rett og slett måtte gi en liten oppmerksomhet til en av dere. Med disse påskeliljene over vant Ingrid Ulseth-Hansen en hyggelig overraskelse i posten - men takk til dere alle for at dere deler! 


Hva er dine påskeplaner? 
Gleder du deg til påskeferien?

 


2 kommentarer:

  1. Og til de som ikke vil kjøpe boken, men har lyst å strikke egg likevel, så er det bare å google oppskrift på strikkede egg;)

    SvarSlett
  2. Hei :-)
    Jeg kjøper mye garn hos Nille. Jeg har heklet teppe, krukker osv. Billig og et godt garn. Mvh Merete

    SvarSlett