tirsdag 17. april 2012

Det er tid for vårrengjøring

...for nå er den deilige våren rett rundt hjørnet!
Endelig er tiden inn for å sette opp dører og vinduer og slippe den friske luften inn. Vi lufter ut rester av vinteren og inviterer våren inn. Det er på tide å riste ut og pakke vekk vinterens hybelkaniner - nå sier vi velkommen til våren!
Nå har vi akkurat det du trenger for å få et sommerklart hjem - med alt fra støvsuger til vaskehansker, mopper og kluter. Du kan lese mer om vårt utvalg i vår siste katalog på vår hjemmeside: www.nille.no Frem til 28. april har vi for eksempel et 3-for-2 tilbud på alle PROFF sprayer og kluter.

Nå skal det mye til for å klare å snike seg unna husets renselse :)

Det er ikke nødvendigvis slik at mor eller far må stå for all vaskingen alene. Hva med å gjøre det til en hyggelig famileaktivitet - samle alle mann og sett igang! Om barna ikke gjør så mye av den faktiske husvaskingen, så opplever de i hvert fall følelsen av å være med og være til nytte - og hva er vel morsommere enn å leke med vann og såpe?


Nå ønsker vi å vite hvilke 3 ting dere må ha unnagjort, 


 at dere føler det er skikkelig klart for vårren i ditt hjem. 

Hvilke punkter har du på din liste?
Her er det lov å  dele hvilke som helst rengjøringstriks. Alt fra hvilket rengjøringsmiddel dere bruker, om dere har duftkuler i støvsugeren, friske blomster, duftpinner - eller om dere kun inviterer naturens deilige dufter inn i huset! 
Mange inkluderer rydding i skuffer og skap i vårrengjøringen sin. Levere utvokste klær videre til neste generasjon eller noen som trenger det. Sortere, kaste og organisere. Det er godt å møte den nye, lysere årstiden med et luftigere hjem, er dere ikke enige? Her kan kanskje barna få komme inn også; Hva om de sorterer leker de har blitt for store til, så dere kan gi det til noen som trenger det?

Bli med å dele deres beste vårrengjøringstips med oss!
Hva syns du er det beste med vårengjøringen? 


1 kommentar:

  1. Vindusklutene til nille er geniale. Brukt dem i noen år nå. Skinnende blanke vinduer hver gang. Fort går det også!

    Det beste med vårrengjøringen er virkelig å føle at vi går mot varmere tider. Rent hus med lysere, lettere gardiner og tekstiler kommer fram og litt mindre, enklere pynt og tørke støv av :)
    Og så får man ryddet og vasket litt i skap og skuffer og kvittet seg med litt ting som en ikke har behov for lenger.

    SvarSlett