torsdag 31. mai 2012

Klar for sommerkos!

Vi klarer ikke å sette nok pris på den deilige årstiden vi er i nå!

Sommeren er en lett årstid på alle måter - Vi er mer spontante. De store middagene uteblir, vi vil ha det enkelt. Samtidig vil vi ikke gi slipp på kosen og det innbydende.


Hvis hagen plutselig mer eller mindre spontant er full av gode venninner - som så det neste øyeblikket ombestemmer seg for å ta kveldsbadet er det viktig å ha planen klar!

Vi elsker å lage dekorative bordsettinger. Om vi i tillegg klarer å gjøre det enkelt og fargerikt - så er mye gjort!

Det skal være enkelt å dekke på til en ekstra - og det skal enkelt kunne ryddes inn igjen, uten at man stående på kvelden for å rydde opp i timestvis etter at selskapet har sagt takk for seg.

Her har vi to herlige inspirasjonsbord, med tips om hvordan gjøre det enkelt og dekorativt!


Se her så enkelt; matchende serveringsbrett og glass med stedt - i matchende farge; Så enkelt, så dekorativt. Forresten, blomstene har vi lett tilgjengelig i hagen så de er dagsferske!
Her har dere et dekket bord som ser litt mer avansert ut, men er det egentlig det? Se en gang til!
Askjetter, glass og bestikk og herlige samlinger med te-lys! Det vi syns gir dette bordet det lille ekstra er den avslappede atmosfæren sitronen og limen utgjør - der den er lagt tilfeldig rundt på bordet. Faktisk så er dette bordet like enkelt, men vi klarer å lure synet slik at dette ser mer avansert ut!


Vi elsker levende lys, så også ute. Dette settet er like dekorativt på bordet ute eller inne. Hengesommerfuglen gjør seg like godt i trærne ute eller vinduet inne. Så enkelt, så dekorativt!


Lyktene blir vi aldri lei. De gjør seg like fine ute som inne. En ekte stemningskaper!

Vi må bare huske lysvettreglene. Det er like regler forsiktighet uansett om vi tenner levende lys ute eller inne! Les våre tips og råd om sikkerheregler for levende lys!

Siden vi bruker nesten all vår tid ute blir det så som så med innedekoren. Nå er vi tilhengere av at det også er litt koselig inne. Mange ganger kan et lite stilleben være nok til at man får den indre roen!


Å komme inn deilig sliten, gir det oppkvikkende energi å ha noe vakkert å se på som dette lysfatet.

Se hvor enkelt; lysfat, gode kubbelys, lysholder med telys - litt dekorstein og noen blomster (kunstige fungere også helt utmerket) Ikke si det til noen, men vi har benyttet kunstige blomster da vi tok dette bildet!

Våre sommerstikkord; Hygge, spontanitet, enkelt, dekorativt, kos

Hvis du skal sette ord på sommeren; Hva er dine stikkord?

Hvordan vil du beskrive din drømmesommer?

1 kommentar:

  1. Jeg digger de lyktene øverst her :) Idag er det nyåpning på Nille, Brotorvet - senteret her jeg bor og skal absolutt innom å ta en nærere titt på disse :)

    Ha en fin kveld!

    SvarSlett