onsdag 2. mai 2012

Nostalgisk serie; Family

Herlig nostalgi kommer i mange former. I dagens blogginnlegg tenkte vi dele med dere nostalgi i form av en serie av herlige bruksgjenstander, laget i herlig nostalgisk stil og som kan pynte opp og sette stemningen for god sommerglede! Alle har vi vel saker og ting som ligger å flyter rundt i huset, ting som vi gjerne vil gi sin faste plass. Hva med boksen under plassert på badet eller kjøkkenet, på soverommet eller kanskje i gangen, som fast plass til nøklene dine? Da vet du alltid hvor du skal legge det du har kjært og er redd for å miste!


Å servere familie og venner god drikke, noen enkle brødskiver eller noe annet godt, er hyggelig i seg selv. Om man i tillegg kan servere dette på et herlig fat, så blir det på et vis enda hyggeligere. Det er deilig å ha noe man blir glad i - og ønsker å vise frem. Dette fatet passer perfekt som et stilleben også, i seg selv eller med noen favorittlysestaker eller annen fin pynt på. Eller - hvorfor ikke la det henge på veggen når det ikke er i bruk?

En evighetskalender som er så lekker som denne, klar til bruk år etter år - sett magneten på korrekt måned, flytt magneten til korrekt ukedag og til slutt; følg opp med korrekt dato - gjør at du ikke går glipp av viktige datoer i tiden fremover, år etter år!

Denne finnes også i to forskjellige versjoner av denne kalenderen, som dere ser avbildet her;Vi nordmenn er forholdsvis opptatt av været utenfor vinduene våre. Er det fint i dag, er det varmt? Blir det fint i morgen, blir det varmere? Sånn er det vel når vi bor så langt nord :) Da er det fint å kunne ha en vakker gradestokk å følge med på, eller hva?
 
Vi har forelsket oss i denne herlige nostalgiske serien selv, selv om vi naturlgivis er "partiske" - og vi er rett og slett veldig stolt av å kunne selge den til dere i våre butikker! Det er likevel naturligvis ekstra hyggelig når bloggere vi ser opp til og blir inspirert av, også trekker frem produkter fra denne serien i sine blogger!

 Siv fra Sivs hus har trukket frem brevvekten og fatet fra denne serien
- vi anbefaler absolutt en tur innom hennes inspirerende blogg,
både for å lese hva hun synes om tingene våre,
men mest av alt; for å lese alle de fine innleggene hennes!


Dette blir vi ekstra stolt og glad av, såklart! Tusen takk til alle dere som deler!


Hva likte du best i denne nostalgiske stilen?

Vi håper du har fine maidager!

1 kommentar:

  1. Så koselig serie :) Spørs om ikke en slik boks blir med meg hjem en gang i nær framtid :)

    SvarSlett