onsdag 23. mai 2012

Sommer, sol og utetid!

Nå har sommeren virkelig kommet til store deler av landet vårt! Og har den ikke kommet til deg helt enda, så fortvil ikke, sommeren er rett rundt hjørnet - vi er tross alt godt ut i mai allerede. Nå står  sesongen som er dedikert til utekos og venne- og familiefester klar, og mange av oss benytter hver anledning vi har til å komme oss ut.

Det er tid for å flytte stuen ut
- vi vil skape oss et koselig uterom!


At mange elsker sommerhalvåret, er det vel ingen tvil om - og det er heller ikke så rart. Å kunne sette opp dørene på vidt gap på morgenen, gjerne lage gjennomtrekk og kjenne at hjemmet fylles med ren luft og deilige dufter. Å kunne ta med en kaffekopp i hånda og sette seg ut på terrassen, en balkong eller ut i hagen. Å endelig kunne slippe barna ut uten å måtte kle de opp i bobledresser, votter og luer. Å spise så mange måltider som vi kan utendørs. Å kjenne at døgnet faktisk er litt lengre, med lyse kvelder og fine morgener.Å gjøre hagen levende, kan man klare på flere måter. Mange liker å plante årets blomsterfavoritter, luke i bedd og se fjorårets stauder kom opp på nytt, sterkere og større enn i fjor. Man kan også
la hagen få sitt eget yrende liv med noen andre, enkle grep. Hva med en snor, lykter og noen tente telys på fine sommerkvelder? Eller en liten buddah, noen skjønne mus eller en liten engel i hagen?


Det er vel liten tvil om at noe av det som skaper mest liv i en hage, er det som følger med den yngste delen av befolkningen vår. Nå er det tid for badmintonkamper, fotball, såpebobler, strikkhopp og alt annet man kan ønske seg! 
Så var det dette med sommer og mat, da...

Det å spise ute, det å gjøre det enkelt, betyr naturligvis ikke at det skal gå på bekostning av kosen. Snarere  tvert imot. Det er tid for å pakke piknikkurven med det du har aller mest lyst på, ta med noen papptallerkner og bestikk i akkurat den fargen du ønsker - og samle de finese folkene rundt deg.
 Så trekker vi kanskje heller inn eller på terrassen, når det er tid for å servere kaffe og kaker. Da foreslår vi naturligvis at det serveres i årets kanskje søteste servise :) Vi har fulgt opp våre kunders fantastiske respons på blomsterkoppene fra i fjor - og har nå 'oppgradert' denne serien til å bli en hel romantisk serie. Matchende krus, kopper, asjetter og bokser - alt i en romantisk, blomstrende harmoni. Har du lyst på en kopp?


Er du glad i sommeren? 
Flytter du ut i "utestue" på denne tiden av året?


Vi håper uansett at du nyter fine dager!


11 kommentarer:

 1. Rosekoppene er så søte!! De er helt perfekte hele året! :) Her kan dere ta en titt på litt saker fra dere igjen... Heia sommeren! :)

  http://helens-smykkeskrin.blogspot.com/2012/05/hvordan-fa-billig-papp-til-se-flott-ut.html

  SvarSlett
 2. Hei!
  Har dere hvite cafesett inne i år (stol og bord)

  Masse lekkert dere har lagt...Så herlig tid vi har foran oss :)

  Hilsen
  Hege-Mamma til 3

  SvarSlett
 3. Eg fallt heilt for det dekkeserviset med roser, og berre måtte ha!! Eg har laga eit innlegg om det:)
  http://www.husetvedfjorden.blogspot.com/2012/05/e-g-merker-at-det-er-stille-pa-blogger.html
  Tusen takk for herlege butikker!
  Klem frå Bjørg :-)

  SvarSlett
 4. Hei.
  Finnes det noen av disse blomsterhyllene igjen? I Vestfold?
  Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lene!

   Vi har 12 stk blomsterhyller på lager, du kan bestille inn dette via dine nillebutikker.
   Dersom du spør om de kan bestille inn en slik til deg, så skal ikke det by på noe problem.

   Vår butikk på Gulskogen har 4 stk inne om denne er i din nærhet.

   Lykke til og ha en flott torsdag!

   Slett
 5. Hei!
  Synes at dei blomstra koppane er utruleg søte. Eg har eit innlegg i bloggen min om desse koppane. Ta ein titt då vel!http://elvirasdrops.blogspot.no/2012/06/nostalgiske-koppar.html

  SvarSlett
 6. Hei!
  Eg det mulig å få tak i blomsterhylla og piknikkurven? Kom over denne siden i dag og kunne så gjerne tenkt meg disse 2 tingene :)

  Gunn Hege

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Gunn Hege!
   Beklager sent svar, men som man sier. Bedre sent enn aldri :)

   Blomsterhylla kommer ikke til å komme inn igjen i år. Den blir kanskje å finne i våre butikker igjen neste år, men det er litt tidlig å si enda.

   Når det gjelder kurver så er disse tilbake igjen i år; Nærmere bestemt uke 22, vil disse koselige kurvene bli å finne i våre butikker. PS! Det kommer til å komme flere typer flettekurver samme uke ;)

   Ha en kjempefin torsdag!

   Slett
 7. Tusen takk for svar!! :D Gleder meg til å få kurven i hus <3

  SvarSlett
 8. Kommer den blomsterhylla i år?

  SvarSlett